عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: بیش از ۲۰۰۰ بیمار خاص در استان بوشهر وجود دارد/ گزارش تصویری

دکتر احمد یزدان‌پناه در حاشیه بازدید از بخش‌های دیالیز و تالاسمی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس و بخش دیالیز فاطمه الزهرا (س) بوشهر افزود: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیز خونی و صفاقی جز بیماران خاص محسوب می‌شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۳۰ بیمار دیالیزی در استان بوشهر وجود دارد اظهار داشت: فشارخون، قند خون کنترل نشده، تروما، ناهنجاری‌های کلیوی و یا بیماری‌های عفونی درمان‌نشده سیستم ادراری در دوران کودکی از شایع‌ترین علت نارسایی کلیه منجر به دیالیز هستند.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه هم‌اکنون ۱۵۵ تخت برای ارائه خدمات به بیماران دیالیزی در استان بوشهر وجود دارد تصریح کرد: در حال حاضر ۷۷۱ نفر بیمار ام.اس، ۶۱۵ بیمار پیوندی و ۳۳۰ بیمار تالاسمی در استان بوشهر وجود دارد.

ماهیانه بیش از ۶۶۰۰ دیالیز در استان بوشهر انجام می‌شود


دکتر یزدان‌پناه از انجام ماهیانه بیش از ۶۶۰۰ مورد دیالیز در استان بوشهر خبر داد و افزود: ماهیانه بیش از ۶۶۰۰ دیالیز در استان بوشهر انجام می‌شود و هزینه هر دیالیز نیز حدود ۳ میلیون ریال است که انجام آن برای بیماران کاملاً رایگان است.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با تاکید بر اینکه افزایش تخت‌های دیالیز در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قرار دارد گفت: شاخص تخت برای بیماران دیالیزی در استان بوشهر نسبت به میانگین کشوری در وضعیت مطلوب‌تری است.
به مناسبت روز جهانی بیماری‌های خاص دکتر احمد یزدان‌پناه سرپرست معاونتدرمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و دکتر سید شریف حسینی رئیس اداره امور بیماری‌های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن بازدید از بخش‌های دیالیز و تالاسمی بیمارستان شهدای خلیج‌فارس بوشهر و بخش دیالیز فاطمه الزهرا (س) بوشهر از کارکنان این بخش‌ها با اهدای گل تقدیر کردند و از نزدیک در جریان مسائل این بخش‌ها قرار گرفتند.
انتهای پیام/ ش.م۲۰۶۰