انجام بیش از ۲۳ هزار بازدید نظارتی بهداشتی در ماه رمضان
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی از انجام بیش از ۲۳۰۰۰ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در ماه مبارک رمضان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت امور بهداشتی، مهندس مجید تاجیک رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی ضمن بیان این مطلب گفت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس در ماه مبارک رمضان با تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه اجرا شد.
به گفته وی در ماه رمضان ۲۳ هزار و ۳۹۳ بازدید از مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها و مراکز طبخ حلیم و آش توسط کارشناسان بهداشت محیط انجام پذیرفت.
مهندس تاجیک خاطرنشان کرد: ۸۶۹ مورد از این بازرسیها مشترک و با هماهنگی سایر دستگاه های نظارتی از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه های صنفی و نیروی انتظامی صورت گرفته است.
به گفته وی در این طرح ۱۶۴۴ بازرسی از شیرینی فروشی ها، کارگاه های قنادی و محل های تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینی های سنتی، ۷۵۵ بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم، ۸۱۹ بازرسی از مساجد و ۱۹ هزار و ۳۰۶ بازرسی از سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شده است.
وی بازدیدهای مذکور را منجر به معرفی ۱۳۹ واحد متخلف به مراجع قضایی، تعطیلی ۸۹ واحد متخلف از قوانین بهداشتی و کشف و معدوم سازی هفت هزار و ۵۹۳ کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی عنوان کرد.
براساس این گزارش انجام ۸۵۳ مورد نمونه برداری میکروبی، ۸۷۹۳ مورد کلرسنجی آب شرب، ۲۶۱ مورد نمونه برداری مواد غذایی وشش هزار و ۵۸۳ مورد سنجش عوامل محیطی با دستگاه های پرتابل از دیگر فعالیت های انجام شده در ماه رمضان بوده است.
وی افزود: مراسم شبهای قدر و نماز عید سعید فطر در مساجد و مناطق منتخب نیز با نظارت مستقیم کارشناسان بهداشت محیط برگزار شد.
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی خاطرنشان کرد: کارشناسان بهداشت محیط ستاد معاونت نیز در بازرسیهای مذکور حضور داشتند و ضمن همراهی کارشناسان مراکز و شبکه های تحت پوشش بر عملکرد واحدهای تابعه نظارت کردند.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع