نهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران روز دوشنبه برگزار میشود/ تجلیل از اعضای هیات علمی پیشکسوت و برگزیده آموزشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر جعفر نوری، مدیرکل برنامهریزی و نظارت آموزشی دانشگاه تهران درباره نهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران گفت: در این جشنواره از اعضای هیات علمی پیشکسوت (بازنشسته)، اساتید نمونه کشوری، اعضای هیات علمی برگزیده آموزشی، مدیران برگزیده آموزشی و کارشناسان برتر حوزه آموزش تقدیر بعمل میآید.
دبیر نهمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: در هر واحد دانشگاهی از هر ۵۰ عضو هیات علمی، یک نفر به عنوان عضو هیات علمی برگزیده آموزشی انتخاب شده است.
دکتر نوری درباره معیارهای انتخاب اعضای هیات علمی برگزیده آموزشی، به مواردی نظیر کمیت و کیفیت تدریس، تالیف و ترجمه کتب درسی و کمک درسی تخصصی دانشگاهی، همکاری در تدوین برنامههای آموزشی، بازنگری دروس، راهاندازی رشتههای جدید و بینرشتهای، ارائه شیوههای نوین آموزش و بهره بردن از فناوریهای جدید آموزشی اشاره کرد.
وی از همکاری در برگزاری فعالیتهای علمی-آموزشی مانند کارگاههای آموزشی، بازدیدهای علمی دانشجویان، تهیه طرح درس و برنامهریزی منظم برای ارائه مطلوب هر درس، همکاری در طرح و تصحیح سوال و آزمونسازی، همکاری موثر در شوراهای آموزشی، همکاری در برگزاری مسابقات علمی دانشجویان، مشاوره و راهنمایی دانشجویان، حضور تمام وقت، رعایت نظم و انضباط و شئونات آموزشی، رعایت تقویم مصوب آموزشی و اعلام به موقع نمرات، برخورداری از حسن شهرت، سلوک معلمی و رعایت اخلاق حرفهای و … به عنوان دیگر شاخصهای مورد توجه در این جشنواره نام برد.
مدیرکل برنامهریزی و نظارت آموزشی دانشگاه تهران در ادامه با اعلام اینکه از هر کمیسیون تخصصی نیز یک نفر کارشناس به عنوان کارشناس برتر حوزه آموزش انتخاب شده است، درباره ملاک انتخاب کارشناسان برتر حوزه آموزش، اظهار کرد: مسئولیتپذیری، میزان تعامل با همکاران و تکریم ارباب رجوع، داشتن مهارتهای شغلی، مدرک تحصیلی، سابقه کار مفید در زمینه امور آموزشی، نظم کاری و … از جمله شاخصها در انتخاب کارشناسان آموزشی برتر است.
وی با اعلام اینکه مقامات عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه تهران در این جشنواره سخنرانی خواهند کرد، ابراز امیدواری کرد این جشنواره ضمن ارج نهادن به جایگاه علم، از توانمندیهای علمی همکاران جهت تحقق نقشه جامع علمی کشور بهرهمند شود و به بومیسازی یافتههای جدید علمی در زمینههای مختلف بیانجامد.