افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان و ایجاد ۲۰۰ فرصت اشتغالزایی در دانشگاه علوم پزشکی
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به تشریح اقدامات حوزه توسعه فناوری سلامت دانشگاه طی ۴ سال اخیر پرداخت و گفت: خوشبختانه طی این مدت ما موفق به کسب رتبه اول فناوری در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ دو کشور ، تاسیس و راه اندازی پارک فناوری سلامت دانشگاه ،افزایش تعداد شرکت های دانش بنیان به ۱۴ مورد و ایجاد ۲۰۰ فرصت اشتغالزایی تمام وقت و پاره وقت شده ایم .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر خدارحمی با اشاره به انتخاب مکرر شعار سال با عنوان "تولید" و نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان « تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین » از سوی مقام معظم رهبری، از توسعه فضای در اختیار شرکتهای فناور از ۸۰ متر مربع به بیش از ۴۰۰ متر مربع ، افزایش تعداد واحدهای فناور از ۲۵ به ۶۹ و افزایش قراردادهای ارتباط با صنعت از ۱۱ فقره به میزان ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به بیش از ۴۰ فقره با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
وی در راستای توسعه زیرساخت های تشکیلات نیز به ایجاد واحد انتقال تکنولوژی و راه اندازی دفتر مالکیت فکر (کانون پتنت ایران) اشاره کرد.
دکتر خدارحمی بیان کرد: اکنون تعداد اختراعات مرکز رشد فناوری سلامت ۱۴۴ مورد است که در ۴ سال گذشته نصف این رقم ثبت شده و در این مدت ما موفق شده ایم فروش ۱۰ میلیاردریالی خود را به ۲۱۰ میلیارد ریال برسانیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه همچنین از دریافت ۲۶ مجوز تولید محصولات برای شرکت های عضو مرکز رشد فناوری سلامت خبر داد و گفت: ۵ پروانه بهره برداری ، استانداردهای ایزو۹۰۰۱ و ۱۳۴۸۵ و تاییدیه سازمان انرژی اتمی برای تولید ماسک های N۹۹ و N۱۰۰ از این جمله اند.
وی همچنین به دریافت تاییدیه GMP از سازمان غذا و داروی کشور جهت تولید ماده اولیه داروهای پرامی پکسول و دونپزیل توسط شرکت نیکان اکسیر نیز اشاره کرد.
دکتر خدارحمی آموزش دانشجویان در سه دوره المپیاد در رشته کارآفرینی در نظام سلامت و کسب یک مدال برنز و دو دیپلم افتخار توسط دانشجویان نیز خبر داد.
به گفته وی با توجه به نقش آفرینی شرکت های فناور عضو مرکز رشد فناوری سلامت در حوزه مقابله با کرونا نیر می توان به تولید محصولاتی مانند ماسک های سه لایه ، ماسک های n۹۵ و n۹۹ ، دستگاه تولید دستکش ، یخچال پرتابل ، صفحه کلید صوتی آسانسور ، دستگاه نوبت دهنده غیر لمسی و... اشاره کرد.
دکتر خدارحمی با اشاره به فعالیت بیش از ۵۰ شرکت تولیدی در حوزه سلامت گفت: از این شرکت ها ۹ شرکت در حوزه تولید داروهای شیمیایی ، ۲ شرکت در حوزه خدمات سلامت ، ۷ شرکت در حوزه صنایع غذایی و مواد بهداشتی ، ۱۷ شرکت در حوزه تجهیزات سلامت ،۵ شرکت در حیطه کیت های تشخیصی ، ۴ شرکت در زمینه داروهای گیاهی ، ۵ شرکت در حوزه بهداشت محیط و کشاورزی و نیز ۴ شرکت در حوزه محصولات حاصل از ارتباط با صنعت و جامعه مشغول به فعالیت می باشند.