عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

اجرای طرح سلامت رمضان در دانشگاه/ انجام ۷۰۰۰ بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط



رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی دانشگاه از انجام حدود ۷۰۰۰ بازدید بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در ماه رمضان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به نقل از معاونت امور بهداشتی دانشگاه، مهندس تاجیک ضمن بیان این مطلب گفت: نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس از ابتدای ماه مبارک رمضان در قالب طرح سلامت رمضان آغاز شد و  همچنان درحال انجام است.

وی افزود: در این طرح کارشناسان بهداشت محیط از ساعت ۸ صبح تا ۲۳ شب با هدف جلوگیری از بروز مسمومیت‌های ناشی از آب و مواد غذایی و در راستای حفظ و ارتقای سلامت روزه داران وضعیت مراکز تهیه، تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی حساس به ویژه قنادی ها، کبابی ها، مراکز طبخ حلیم و آش، غذاهای سنتی، رستورانها و فست فودها را مورد بررسی و نظارت قرار می دهند.

مهندس تاجیک با اشاره به بازدیدهای صورت گرفته در ۱۰ روز اول ماه رمضان گفت: کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه در دهه اول ماه رمضان امسال از شش هزار و۸۷۳ مرکز تهیه و توزیع  مواد غذایی شامل مراکز عرضه‌کننده آش، حلیم، زولبیا و بامیه و اماکن عمومی شامل مساجد، اماکن متبرکه و استخرهای شنا بازدید کردند.

به گفته وی این نظارتها منجر به معرفی ۴۴ واحد متخلف به مراجع قضایی، تعطیلی ۳۲ واحد متخلف از قوانین بهداشتی شده است.

مهندس تاجیک افزود: در بازدیدهای مذکور همچنین دو هزار و  ۲۱۶ مورد سنجش عوامل محیطی با دستگاه های پرتابل، ۱۰۱ مورد نمونه برداری مواد غذایی، ۳۵۳ مورد نمونه برداری میکروبی و ۳هزارو  ۲۲۴ مورد کلرسنجی از آب شرب انجام شده است.

رییس گروه سلامت محیط معاونت امور بهداشتی همچنین به انجام  ۲۳۸ مورد بازرسی مشترک با سایر دستگاه های نظارتی از قبیل دامپزشکی، دادستانی ، تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف اشاره کرد.

مهندس تاجیک از کشف و معدوم سازی دو هزار و۷۵۹ کیلوگرم مواد غذایی فاقد شرایط بهداشتی در بازدیدهای مذکور خبر داد.

وی یادآور شد: در طول مدت اجرای برنامه کارشناسان ستادی معاونت بهداشت نیز در بازدید های شبانه، کارشناسان محیطی را همراهی و بر عملکرد واحدهای تابعه نظارت می‌کنند.

رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشتی درخاتمه سخنان خود از  شهروندان خواست  در صورت مواجهه با مشکلات بهداشتی  با شماره ۱۹۰ تماس گرفته و اطلاع دهند تا توسط کارشناسان بهداشت محیط در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام/

کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع