مراقب "قارچ های مرگ آور" باشید/ قارچ های خودرو هیچ برتری بر قارچ های بسته بندی شده ندارند
در فصل مرطوب با دمای مناسب مانند بهار قارچ ها در طبیعت به فراوانی یافت می شوند و بعضی افراد از این قارچ ها ممکن است بعنوان خوراکی استفاده کنند که معمولا اشتباه در تشخیص قارچ های خوراکی خودرو با قارچ های سمی باعث مسمومیت های متنوع قارچی می شوند.
یک متخصص قارچ شناسی پزشکی با بیان اینکه قارچ های خوراکی خودرو هیچگونه برتری بر قارچ های خوراکی بسته بندی شده صنعتی ندارند تاکید کرد: از قارچ های خودرو جهت خوراک استفاده نشود و حتی از روی کنجکاوی هم به قارچ ها دست نزنند چون ممکن است سم از طریق دست آلوده به مخاط و دهان فرد برسد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر میکائیلی به ۲ گروه مسمومیت های قارچی اشاره کرد و گفت: گروه اول مسمومیت حاصل از آلودگی مواد غذایی به کپک های سم زا می باشندکه این گروه جز مسمومیت های غذایی است و گروه دوم از مسمومیت های قارچی به وسیله قارچ های چتری سمی ایجاد می شوند که مرگبارترین مسمومیت در این گروه را "مسمومیت آمانیتایی "می گویند.
وی هشدار داد: سم آمانیتین بسیار کشنده بوده و با پختن و جوشاندن و شستن قارچ از بین نمی رود و این سم چون هیچگونه پادزهری ندارد با تخریب بافت کبد باعث ایجاد یک سندرم هپاتو رنال شده و بسیار مرگبار است.