عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: شناسایی ۸ مورد بیماری سرخک (غیر ایرانی) در استان بوشهر/واکسیناسیون کودکان خود را جدی بگیرید

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئی‌فرد اظهار داشت: با توجه به افزایش مهاجرت اتباع خارجی به کشور، شناسایی موارد سرخک در حال افزایش است.
این مقام مسئول بهداشتی ضمن هشدار به پایین آمدن پوشش واکسیناسیون سرخک نسبت به گذشته تاکید کرد: با توجه به مسری بودن سرخک اگر خانواده‌ای دارای کودک زیر ۵ سال بوده و به هر دلیلی برای واکسیناسیون مراجعه نکرده است یا از کامل بودن واکسیناسیون کودک خود اطمینان ندارد، لازم است در اسرع وقت به یکی از مراکز بهداشتی درمانی محل سکونت خود مراجعه کند.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ایران از جمله کشورهایی است که موفق به دریافت گواهی حذف بیماری سرخک و سرخجه گردیده است.
دکتر برجوئی‌فرد اظهار داشت: حذف بیماری سرخک به این معناست که حداقل به مدت ۱۲ ماه هیچ موردی از بیماری ناشی از ویروس بومی سرخک رخ ندهد.
وی افزود: چنانچه کشوری بتواند این وضعیت را حداقل برای ۳ سال متوالی ادامه دهد درصورتی که شاخص‌های مراقبت بیماری منطبق با ضوابط و استانداردهای بین‌المللی باشد، می‌تواند موفق به دریافت تاییدیه حذف این بیماری‌ها شود.

امکان گسترش بیماری با توجه به همسایگی کشور با مناطق با شیوع بالای سرخک


دکتر قاسم برجوئی‌فرد گفت: حذف بیماری سرخک بدین معنا نیست که ما دیگر در کشور این بیماری را نخواهیم داشت بلکه با توجه به هم‌جواری کشورمان با کشورهای با شیوع بالا، بیماری سرخک می‌تواند به راحتی با سفرهای بین‌المللی به کشور وارد می‌شوند.
این متخصص کودکان و نوزادان گفت: سرخک یک بیماری ویروسی کشنده و یکی از مسری‌ترین بیماری‌های عفونی است.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: علائم اولیه بیماری سرخک، تب، آبریزش بینی، تورم ملتحمه چشم، سرفه و متعاقب آن‌ها بروز بثورات پوستی (غیر چرکی) است که بیش از ۹۰ درصد افراد حساس (غیر ایمن) در تماس نزدیک با بیمار، آلوده می‌شوند.

انتهای پیام/ م.ب ۲۰۲۰