عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود :تاکنون دو هزار و۷۲۹خدمت بهداشتی در نیمه اول تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ انجام شده است .

دکتر صید آبادی ضمن بیان اهم اقدامات صورت گرفته شده در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۱ گفت :
تاکنون دو هزار و ۷۲۹ خدمت بهداشتی در نیمه اول تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ صورت گرفته است که این اقدامات با اولویت مدیریت بیماری کووید ۱۹سوش اُمیکرون ، توسط بازرسان بهداشت محیط
از مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰لغایت ۵ فروردین ۱۴۰۱  ارائه شده است که به شرح زیر می باشد:

هماهنگی و شرکت در جلسات  بین بخشی و برون بخشی  (جلسات وبینار استان، جلسات فرمانداری، بخشداری ، ستاد معاونت و...) ۱۰مورد

برگزاری مانور سلامت نوروزی در مورخ ۲۵ اسفند با حضور معاون بهداشت و خبرنگاران  صدا و سیمای استانی و پخش آن در خبرساعت ۲۰ استان سمنان

تهیه و نصب بنر و استند به منظور اطلاع رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی و معرفی سامانه شکایات مردمی ۱۱ مورد

گشت مشترک با ادارات ذیربط (فرمانداری، میراث فرهنگی ، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی ، آموزش و پرورش، اتحادیه ها، حمل و نقل و پایانه ها، اماکن عمومی نیروی انتظامی، دامپزشکی) ۱۱ مورد

توزیع تراکت ، اطلاعیه و پمفلت های آموزشی با موضوعات رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای پیشگیری از بیماری کرونا (تهویه، شستشوی دستها ، گندزدایی محیط و....) و ممنوعیت استعمال دخانیات در اماکن عمومی و.... به تعداد ۷۰۰ عدد

آموزش چهره به چهره به شاغلین واحدهای صنفی ،  مسافران در محل اسکان، حمل ونقل درون و برون شهری، برگزار کنندگان مراسم جشن اعیاد شعبانیه، سوگواری ، نمایشگاهها و... به منظور توجیه و اقناع سازی آنها در تزریق واکسن ۷۵۰ مورد

بازرسی از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب و تحت پوشش شورا و ... و اعلام نواقص به متولیان آنها  ۳۵مورد

نمونه برداری میکروبی، شیمیایی و کلرسنجی از آب آشامیدنی سامانه های آبرسانی مناطق شهری و روستایی و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، رستوران ها  و زائر سراها  ۳۶۹مورد(کلرسنجی  ۳۱۰ مورد، آزمایشات میکروبی و شیمیایی ۵۹ مورد)

تعدادکل موارد بازرسی از اماکن حساس (اغذیه فروشی ها، رستوران، نانوایی ها، فروشگاه های زنجیره ای ومرغ فروشی ها و.....)۳۲۸ مورد

تعداد کل بازرسی از اماکن عمومی ( اسکان مدارس، هتل، مهمانپذر، مراکز اقامتی، نمایشگاه های محلی از جمله الغدیر و شهرداری، پایانه های حمل و نقل و......) ۲۱۵ مورد

تعداد کل موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی واحدهای صنفی دارای تخلف بهداشتی: ۸۰ مورد

تعداد کل موارد واحدهای صنفی متخلف پلمب شده: ۱۹مورد

مقدار مواد غذایی فاسد و معدوم شده :    ۷۶ کیلوگرم

موارد نمونه برداری هدفمند از مواد غذایی فسادپذیر(کباب، مرغ و..) و ارسال به آزمایشگاه کنترل کیفی غذا -دارو و سنجش کیفیت مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل(شوری سنج، روغن سنج، بار میکروبی سطوح، دماسنج) ۱۰۲ مورد

تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی  ۱۹۰ و فوریت های بهداشت محیط  ۲۸ مورد

تعداد موارد بازرسیهای انجام شده در قالب گشت های مشترک: ۳۴ مورد

نظارت بررعایت پروتکل های بهداشتی درمراحل تغسیل، تدفین و پلمب آمبولانس اجساد متوفیان کرونا مثبت: ۶ مورد

بازرسی از برگزاری مراسم جشن عید نیمه شعبان در موکب ها، مساجد و.... ۲۵ مورد

اعلام نواقص بهداشتی مشاهده شده در زائر سراها به اداره حمل و نقل پایانه ها: ۲ مورد

اعلام نواقص بهداشتی سامانه های آبرسانی به شرکت آب و فاضلاب: ۲مورد

اعلام نواقص بهداشتی مشاهده شده در نمایشگاه کمپ الغدیر  به اداره میراث فرهنگی: ۲ مورد