معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود :تاکنون دو هزار و۷۲۹خدمت بهداشتی در نیمه اول تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ انجام شده است .
دکتر صید آبادی ضمن بیان اهم اقدامات صورت گرفته شده در برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۱ گفت :
تاکنون دو هزار و ۷۲۹ خدمت بهداشتی در نیمه اول تعطیلات نوروزی ۱۴۰۱ صورت گرفته است که این اقدامات با اولویت مدیریت بیماری کووید ۱۹سوش اُمیکرون ، توسط بازرسان بهداشت محیط
از مورخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰لغایت ۵ فروردین ۱۴۰۱ ارائه شده است که به شرح زیر می باشد:
هماهنگی و شرکت در جلسات بین بخشی و برون بخشی (جلسات وبینار استان، جلسات فرمانداری، بخشداری ، ستاد معاونت و...) ۱۰مورد
برگزاری مانور سلامت نوروزی در مورخ ۲۵ اسفند با حضور معاون بهداشت و خبرنگاران صدا و سیمای استانی و پخش آن در خبرساعت ۲۰ استان سمنان
تهیه و نصب بنر و استند به منظور اطلاع رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی و معرفی سامانه شکایات مردمی ۱۱ مورد
گشت مشترک با ادارات ذیربط (فرمانداری، میراث فرهنگی ، اتاق اصناف، تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی ، آموزش و پرورش، اتحادیه ها، حمل و نقل و پایانه ها، اماکن عمومی نیروی انتظامی، دامپزشکی) ۱۱ مورد
توزیع تراکت ، اطلاعیه و پمفلت های آموزشی با موضوعات رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای پیشگیری از بیماری کرونا (تهویه، شستشوی دستها ، گندزدایی محیط و....) و ممنوعیت استعمال دخانیات در اماکن عمومی و.... به تعداد ۷۰۰ عدد
آموزش چهره به چهره به شاغلین واحدهای صنفی ، مسافران در محل اسکان، حمل ونقل درون و برون شهری، برگزار کنندگان مراسم جشن اعیاد شعبانیه، سوگواری ، نمایشگاهها و... به منظور توجیه و اقناع سازی آنها در تزریق واکسن ۷۵۰ مورد
بازرسی از سامانه های آبرسانی شهری و روستایی تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب و تحت پوشش شورا و ... و اعلام نواقص به متولیان آنها ۳۵مورد
نمونه برداری میکروبی، شیمیایی و کلرسنجی از آب آشامیدنی سامانه های آبرسانی مناطق شهری و روستایی و مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، رستوران ها و زائر سراها ۳۶۹مورد(کلرسنجی ۳۱۰ مورد، آزمایشات میکروبی و شیمیایی ۵۹ مورد)
تعدادکل موارد بازرسی از اماکن حساس (اغذیه فروشی ها، رستوران، نانوایی ها، فروشگاه های زنجیره ای ومرغ فروشی ها و.....)۳۲۸ مورد
تعداد کل بازرسی از اماکن عمومی ( اسکان مدارس، هتل، مهمانپذر، مراکز اقامتی، نمایشگاه های محلی از جمله الغدیر و شهرداری، پایانه های حمل و نقل و......) ۲۱۵ مورد
تعداد کل موارد اخطار و معرفی به مراجع قضایی واحدهای صنفی دارای تخلف بهداشتی: ۸۰ مورد
تعداد کل موارد واحدهای صنفی متخلف پلمب شده: ۱۹مورد
مقدار مواد غذایی فاسد و معدوم شده : ۷۶ کیلوگرم
موارد نمونه برداری هدفمند از مواد غذایی فسادپذیر(کباب، مرغ و..) و ارسال به آزمایشگاه کنترل کیفی غذا -دارو و سنجش کیفیت مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل(شوری سنج، روغن سنج، بار میکروبی سطوح، دماسنج) ۱۰۲ مورد
تعداد موارد رسیدگی به شکایات مردمی ۱۹۰ و فوریت های بهداشت محیط ۲۸ مورد
تعداد موارد بازرسیهای انجام شده در قالب گشت های مشترک: ۳۴ مورد
نظارت بررعایت پروتکل های بهداشتی درمراحل تغسیل، تدفین و پلمب آمبولانس اجساد متوفیان کرونا مثبت: ۶ مورد
بازرسی از برگزاری مراسم جشن عید نیمه شعبان در موکب ها، مساجد و.... ۲۵ مورد
اعلام نواقص بهداشتی مشاهده شده در زائر سراها به اداره حمل و نقل پایانه ها: ۲ مورد
اعلام نواقص بهداشتی سامانه های آبرسانی به شرکت آب و فاضلاب: ۲مورد
اعلام نواقص بهداشتی مشاهده شده در نمایشگاه کمپ الغدیر به اداره میراث فرهنگی: ۲ مورد