تصادفات جادهای در محورهای شهرستانهای شاهرود _میامی_سبزوار*
وی با اشاره به اینکه این حادثه در پی واژگونی پراید رخ داد که ۷مصدوم این حادثه بصورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شاهرود ادامه داد: دومین حادثه در ساعت ۱۱/۷دقیقه براثر واژگونی خودرو پراید ۱۵کیلومتری میامی رخ داد که دو مصدوم درمان سرپایی در محل و سه مصدوم دیگر پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی جهت برسی و اقدامات درمانی به بیمارستان امام حسین منتقل شدند.
رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شاهرود افزود: در حادثه سوم واژگونی همزمان دو خودروپژو و تیبا که در ساعت ۱۵ در ۵کیلومتری محور عباس آباد به شاهرود رخ داد ۹مصدوم داشت که پس از انجام اقدامات لازم پیش بیمارستانی لازم چهار مصدوم حادثه بدلیل تعدد جراحات توسط اورژانس هوایی و پنج مصدوم دیگر توسط اورژانس عباس آباد ،میامی و هلال احمر مستقر در منطقه به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل شدند.
وی از واژگونی دیگر خودرو ۲۰۶ در ساعت ۱۵/۴۵دقیقه با سه سرنشین در ۲۵کیلومتر بعد از میاندشت بسمت سبزوار خبر داد و ابراز داشت: این حادثه سه مصدوم داشت که آمبولانسهای اورژانس میامی مصدومان را به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود منتقل کردند.