عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه: مسافران مواد غذایی خود را از مکان‌های مورد تایید مرکز بهداشت تهیه کنند

عصمت حیدری در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: با توجه به حضور چشم‌گیر مسافران نوروزی در گناوه فروش و عرضه مواد غذایی توسط دستفروشان افزایش یافته و نگرانی ما بابت بروز مسمومیت غذایی عمومی بیشتر شده است.
وی بیان داشت: بازرسان بهداشت محیط این شبکه در تلاشند تا با جلوگیری از فروش مواد غذایی توسط دستفروشان و دوره‌گردان از بحران مسمومیت غذایی پیش گیری کنند.
حیدری بر همکاری مردم و مسافرین در این زمینه تاکید کرد و گفت: همکاری مردم در عدم خرید مواد غذایی از دستفروشان بسیار حائز اهمیت است. مسافرین باید مواد غذایی خود را از مکان‌های مطمئن تهیه کنند تا اگر مشکلی ایجاد شد بتوان به آن رسیدگی کرد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تاکید کرد: به هیچ وجه غذای کنسروی را از خودروها و دستفروشان دوره گرد نخرید و در تهیه مواد غذایی کنسروی به وضعیت قوطی کنسرو( عدم وجود باد کردگی) داشتن تاریخ تولید و انقضاء مخدوش نشده و نحوه نگهداری( در دمای مناسب) محصول توسط فروشندگان کالا توجه کنید.
وی در خصوص آب آشامیدنی اظهار داشت: بهتر است آب آشامیدنی بسته بندی شده از برندهای معتبر که مورد تایید وزارت بهداشت هستند تهیه شود تا در طول سفر سلامتیتان به خطر نیفتد و مسافرت به کامتان تلخ نشود.
رییس شبکه بهداشت و درمان گناوه عنوان داشت: مسافرین به هیچ وجه از دستفروشانی که غذای گرم می فروشند اقدام به تهیه غذا نکنند زیرا مواد استفاده شده در غذا، مکان و زمان تهیه آن، نحوه نگهداری غذا نامعلوم است و در صورت بروز مسمومیت یافتن فروشنده نیز آسان نخواهد بود.


انتهای پیام/ ک.آ۳۰۸۰