عمومی | دانشگاه شهید باهنر کرمان

جلسه هم‌اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و الهیات با سرپرست...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، جلسه هم‌اندیشی اعضای هیات علمی دانشکده حقوق و الهیات با موضوعات نحوه پذیرش دانشجو، کیفیت روند آموزش، جذب عضو هیات علمی، برگزاری همایش ها و اختیارات دانشکده، برگزار شد.
سپس دکتر اکبری‌فرد رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم، ایام شعبانیه را گرامی‌داشت و گفت: دانشگاه شهید باهنر با نگاه خیّرانه مرحوم افضلی‌پور و همسرشان بانو فاخره صبا بنا شده و اثراتش در تاریخ ماندگار است ما نیز در دانشگاه شهید باهنر کرمان تلاش می‌کنیم این نگاه خیّرانه را همیشه پاس بداریم.
وی با اشاره به این که مجموعه دانشکده حقوق و الیهات چشم و چراغ دانشگاه هستند افزود: بخش حقوق و الهیات دانشگاه جزء گروه‌های پیشتاز در علوم انسانی است و در برگزاری کرسی‌های نقد و مناظره پیشرو است که ان‌شاالله ما بتوانیم با الگو گرفتن از این دانشکده، در برنامه‌‎های دانشگاه و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری با هدف تبیین اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی گام برداریم.
وی در مورد آموزش حضوری دانشجویان گفت: از شروع شیوع کووید ۱۹ در حوزه معاون آموزشی فعالیت‌های چشمگیری صورت گرفته، زیرا هم ورود به این عرصه (آموزش مجازی) سخت بود و همچنین برای خروج از این عرصه(حضوری شدن کلاس‌ها)، سخت خواهد بود.
سرپرست دانشگاه تاکید کرد: لازم است از تمام ظرفیت دانشگاه در جهت برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری وغیر حضوری استفاده شود.

حجت الاسلام و المسلمین حسن عسکری باقرآبادی سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: ارزش و جایگاه علوم دینی طبق این روایت نقشش را پررنگ نشان می‌دهد "انَّ اللّه َ و مَلائکَتَهُ حَتَّی النَّملَهَ فِی جُحرِها و حَتَّی الحوتَ فِی البَحرِ یُصَلّونَ عَلی مُعَلِّمِ النّاسِ الخَیرَ.رسالت دفتر نهاد در سیستم آموزشی خصوصا مسائلی که به دین و مفاهیم در ارتباط است، از نگاه آموزشی و در بعضی مباحث باید تجدید نظرشود و دین خدا را فقط با آموزش به جامعه عرضه کنیم و آموزش به معنای بالابردن سطح علم و سطح آگاهی ختم کنیم و در این زمینه‌ها که دین، مباحث دینی و الهیات را در عرصه تربیت منتقل کنیم و اگر آموزش محوری را پیشه کارمان قرار دهیم سیستم فکری و نظام برنامه‌ریزی یک شکل پیدا می‌کند و اگر تربیت محوری را در دستور کار قرار دهیم باز سیستم فکری ما به نوعی دیگر با برنامه‌ریزی شکل می‌گیرد.
وی افزود همانطور که تعلیم و تربیت در سیره ائمه اطهار(ع) اصل زیربنایی بوده، مجموعه دانشکده حقوق و الهیات نیز باید به تعلیم و تربیت، توجه ویژه‌ای داشته باشند و خاطر نشان کرد لازم است رسالتمان را در جهت ایده‌ها و طرح‌هایی که به رشد اخلاقی و تربیتی کمک کند، پیش ببریم.
حجت الاسلام و المسلمین عباس حیدری رئیس دانشکده حقوق و الهیات دانشگاه ابتدا گزارشی از دانشکده حقوق و الهیات ارائه کرد و گفت: مهمترین عیدی که در پیش داریم عید میلاد صاحب العمر است که باید آگاهی عمیقی نسبت به صاحب آن داشته باشیم و رهیافت‌های گوناگونی برای شناخت امام مهدی(عج) وجود دارد که مهمترین آن رهیافت نورانیت و شناخت نور است. همانطور که امام علی (ع) می‌فرمایند: خداوندا ظاهر، باطن، روح و قلب، ضمیر و سیر سودایی ما را نورانی کن. ما و تمام جهان محتاج آن نورانیت هستیم. در همه عرصه‌هایی که اندیشه‌مندان رفتند تا به آن مرزهای علم رسیدند، همگی دنبال نور بودند.ان‌شاالله در ظهور و حکومت حضرت مهدی( عج) این نورانیت جهان را خواهد گرفت.

حجت الاسلام و المسلمین محمد صباحی رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاها استان کرمان با اشاره به اینکه جایگاه بازنشستگی مرحله جدیدی از زندگی است گفت: نقش بازنشستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا از اندیشه و تجربه آنان در مباحث فکری و فرهنگی می‌توان بهره برد و سربلندی جامعه را تضمین می‌نماید.

گفتنی است، در این نشست از حجت الاسلام و المسلمین محمد صباحی عضو هیات علمی دانشکده حقوق والیهات که به مقام بازنشستگی نائل شده بود تقدیر به‌عمل آمد.