عمومی | دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مصرف آجیل های رنگی و نمکی تهدید ی برای سلامتی

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه گفت: در تهیه آجیل‌های رنگی‌های رنگی بوداده از رنگ‌های شیمیایی که سرطان زاست استفاده می‌شود و مصرف آن تهدیدی برای سلامتی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه، بهمن خدادادیان با بیان اینکه در هنگام خرید چند شاخصه برای تشخیص کیفیت آجیل وجود دارد افزود: در شاخصه‌های دیداری باید توجه کنیم که آجیل دارای کپک شپشک و کرم نباشد در جای مناسب نگهداری شود و بوی کهنگی ندهد.

وی ادامه داد: در تهیه آجیل‌های رنگی بوداده از رنگ‌های شیمیایی که سرطان زاست استفاده می‌شود و مصرف آن برای سلامتی آسیب زاست.

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه اظهار داشت: در هنگام خرید نیز به کم نمک بودن آجیل توجه کنید چراکه استفاده از آجیل‌های نمکی شما را در معرض بیماری فشار خون قرار می‌دهد و سلامت قلب را به خطر می‌اندازد

خدادادیان گفت: قیمت نیز ملاک دیگری است که در هنگام خرید باید به آن توجه کنید آجیل‌های ارزان حتما مشکلی دارند و نباید با خرید آن‌ها سلامت افراد خانواده را به خطر بیاندازیم.

وی با بیان اینکه آجیل را از مراکز معتبر خریداری کنید گفت: به هیچ عنوان از دستفروشان و افراد دوره گرد محصولات غذایی خریداری نکنید.

وی با اشاره به فعالیت ۱۰۰ بازرس بهداشت محیط در شهرستان کرمانشاه افزود: ۳ گشت ویژه در دو نوبت صبح و عصر به صورت سرزده از آجیل فروشی‌ها و شیرینی فروشی‌ها بازدید می‌کنند.

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه از شهروندان خواست هر گونه تخلف در حوزه مواد غذایی را می‌توانند با سامانه ۱۹۰ در میان بگذارند.