پرداخت مطالبات شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر مراکز آموزش علمی کاربردی از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران
۹۰ درصد از مراکز آموزش علمی کاربردی مطالبات شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر را از بنیاد شهید و امور ایثارگران را دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، محمدرضا شیخ ربیعی مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه با اعلام این خبر افزود: مطالبات مربوط به نیم سال های اول تحصیلی ۱۳۹۷-۱۳۹۶ تا پایان ۱۴۰۰-۱۳۹۹، پرداخت شده است و مطالبات ده درصد از مراکز آموزشی باقی مانده نیز با پیگیری واحدهای استانی در حال پرداخت می باشد.
وی در ادامه اظهار داشت: با ارسال نتایج ارزیابی نیم سال های دوم و تابستان ۱۴۰۰-۱۳۹۹ از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه، مطالبات شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر این نیم سال ها نیز بزودی پرداخت می شود.
مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی در پایان ابراز امیدواری کرد در سال ۱۴۰۱ با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران مطالبات نیم سال های تحصیلی ماقبل ۱۳۹۷-۱۳۹۶ مراکز آموزش علمی کاربردی نیز پرداخت شود.
جدیدترین اخبار

حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد.
