برگزاری مراسم جشن مبعث پیامبر اکرم(ص)
دکتر جدیری در ابتدا ضمن تبریک مبعث پیامبر اکرم(ص) بیان داشتند: وقتی منابع روایی و مخصوصاً مفاتیح را مطالعه میکنیم، در مییابیم که برای شب و روز مبعث اهمیت فوقالعادهای قائل شدهاند. اهمیتی که از اعمال مخصوص این شب نیز دریافت میشود. یکی از اعمال این شب که بسیار سفارش شده است، زیارت امیرالمومنین (ع) است و این نشان از معیت و همراهی امیرالمومنین با پیامبر اکرم(ص) است.
عضو هیئت علمی دانشگاه در ادامه به بیان برخی از اهداف مبعوث شدن پیامبر اکرم (ص) پرداختند و بیان کردند: طبق آیه شریفه: «وَلَقَد بَعَثنا فی کُلِّ اُمَّهٍ رَسولًا اَنِ اعبُدُوا اللَّهَ وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ» نحل/۳۶، مهمترین هدف بعثت؛ خداپرستی و اجتناب از طاغوت است.
ایشان در ادامه و در بیان دومین هدف بعثت بیان داشتند: بحث تعلیم کتاب، هدف دیگر مبعوث شدن پیامبر اکرم (ص) است و خداوند در سه جا این نکته را بیان میفرمایند. «هُوَ الَّذی بَعَثَ فِی الاُمِّیّینَ رَسولًا مِنهُم یَتلو عَلَیهِم آیاتِهِ وَیُزَکّیهِم وَیُعَلِّمُهُمُ الکِتابَ وَالحِکمَهَ» جمعه/۲
دکتر جدیری در بخش پایانی صحبتهایشان گفتند: خداوند در خصوص تبعیت از پیامبر اکرم (ص) می فرماید: «وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِی اُنْزِلَ مَعَهُ اُولَئِکَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ» اعراف/۱۵۷ یعنی تبعیت کنید از نوری که همراه با این وارد شده است و این تبعیت باعث رستگاری است.