عمومی | موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی

نشریه فنی "فرآوری میوه چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" منتشر شد.

نشریه فنی "فرآوری میوه چیکو برای تبدیل به محصولات مربا، مارمالاد، آب میوه، ژله، ترشی و برگه" نگارش خانم مهندس ایران محمدپور عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان هرمزگان و خانم دکتر بهجت تاج­الدین عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، توسط موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی منتشر شد. در این نشریه ضمن معرفی میوه گرمسیری چیکو که  کشت آن در استان های جنوبی در حال توسعه می باشد،  چگونگی روش فرآوری چیکو به پنج  محصولات متنوع  شرح داده شده است.