توزیع صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو
گالری عکس
به گزارش معاونت غذا و دارو: به مناسبت هفته سلامت و تبیین اهداف سلامتمحور و ترویج برخورداری از تغذیه سالم، توزیع صبحانه سالم بین کارکنان معاونت غذا و دارو صبح امروز اردیبهشت ۹۷ انجام شد.
این برنامه در راستای سیاستهای سلامتمحور سازمان غذا و دارو و همچنین گسترش فرهنگ انتخاب و مصرف درست فراوردههای غذایی، سالم و ایمن و با توجه به اهمیت مصرف صبحانه بهعنوان مهمترین سبد غذایی روزانه و تاثیر ان در سلامتی کارکنان و تاثیر ان درروند و سلامت کارکنان برگزار شد.
معاونت غذا و دارو هرساله همایش «صبحانه سالم» را باهدف فرهنگسازی و تاکید بر استفاده صبحانه به برای مردم و مسئولین با شعار سلامت همگانی برگزار میکند.در این همایش یکروزه ، ضمن پذیرایی با میوه و صبحانه سالم (نان، پنیر، گردو،خرما و شیر)، کارشناسان تغذیه در خصوص صبحانه سالم مطالبی را به کارکنان و ارباب و رجوع ارائه دادند.
این مراسم که در فضایی شاد و مفرح برگزار شد، برخی مدیران معاونت غذا و دارو، در خصوص اهمیت خوردن صبحانه سالم، صحبت کردند.
در این مراسم همچنین بستههای اموزشی با موضوع من نیز مسئول سلامتی خود هستم با محورهای کاهش مصرف قند- نمک- و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوهها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای کارکنان توزیع شد.