دانشجویان بینالملل، سفیران ایران
دکتر میبدی سرپرست دانشگاه صنعتی اصفهان در این نشست با بیان اینکه، خدمت به برادران دینی از کشورهای دوست و مسلمان برای این دانشگاه مایه افتخار است افزود: دانشجویان بین الملل، میهمان و سفیران علمی ایران هستند.
دکتر میبدی خاطرنشان کرد: تمام ظرفیتهای قانونی وزارت عتف را برای تسهیل شرایط آموزشی دانشجویان بینالملل به کار میگیریم.
در این نشست دکتر امیدی مدیر دفتر همکاری های علمی بینالمللی دانشگاه با اشاره به قوانین مصوب وزارت علوم برای تسهیل شرایط تحصیل دانشجویان بینالملل در دوره دکترا گفت: دانشجویان مقطع دکترا با بهرهمندی از آییننامه دکترای پژوهش محور میتوانند تنها دو درس اخذ کنند. همچنین ارائه پروپوزال بهمنزله گذراندن امتحان جامع محسوب میشود.
دکتر امیدی افزود: از تسهیلات مناسبی که برای ارتقاء جذب دانشجویان خارجی در دانشگاههای کشور در نظر گرفتهشده است امکان ارائه رساله دکترا به زبان انگلیسی است که این شرایط در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز برقرارشده است.
وی بابیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر آموزشی دارای رتبه و جایگاه علمی شناختهشدهای در سطح جهان است، ابراز امیدواری کرد: در آینده تسهیلات مالی بیشتری برای جذب دانشجویان نخبه بینالملل فراهم شود.
دکتر رضا تیکنی معاون آموزشی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز با حضور در این نشست به سوالات و درخواستهای آموزشی دانشجویان پاسخ داد.
وی بهکارگیری آئیننامههای تسهیل گر در مقطع تحصیلات تکمیلی را گام مثبتی در جهت بهبود فرایند آموزشی دانشجویان بینالملل دانست و خاطرنشان کرد: پیشنهادهای دانشجویان برای ارتقاء خدمات آموزشی دوره کارشناسی در کمیسیونهای مرتبط بررسی میشود.
در این نشست، احمد سلامی دانشجوی لبنانی، با اشاره به استاندارد آموزشی بالای دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: همه ما با سختگیریهای آموزشی این دانشگاه آشنا هستیم اما همین سختیها باعث پیشرفت علمی پژوهشی دانشجویان خواهد شد.
وی با اشاره به رتبه علمی دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: تحصیل در دوره کارشناسی ارشد این امکان را برای ما فراهم میکند تا در دوره دکترا از بهترین دانشگاههای دنیا پذیرش تحصیلی دریافت کنیم و من به هموطنان خودم توصیه میکنم در ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان را برای تحصیل انتخاب کنند.
دیگر دانشجوی کشور زیمباوه با بیان اینکه همراهی و میزبانی مسئولین دانشگاه با دانشجویان خارجی مطلوب است گفت: ایران را برای تحصیل انتخاب کردم چون ازنظر علمی در جایگاه بسیار مناسبی نسبت به دیگر کشورهای مسلمان قرار دارد.
دانشجویان بینالملل دانشگاه از ارائه تسهیلات خوابگاهی مناسب دانشگاه قدرانی کرده و همچنین در خصوص ارتقاء کیفیت خدمات دانشجویی، مشکلات کنسولی، اقامت خوابگاهی در زمان های تعطیلی دانشگاه، نحوه برگزاری آزمون های فارسی برای دانشجویان خارجی و...درخواستها و پیشنهادهای خود را به مسئولین دانشگاه ارائه کردند.
شایان ذکر است: در این دیدار که به دعوت دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه انجام شد، دانشجویانی از کشورهای عراق، لبنان، یمن، سوریه و زیمباوه، شرکت داشتند.