عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

وبینار بررسی بازخوردها و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص ادامه کار و اصلاح فرآیند تدوین و اجرای طرح‌های کلان با حضور رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل جلسه بررسی بازخوردها و ارائه نظرات و پیشنهادات در خصوص ادامه کار و اصلاح فرآیند تدوین و اجرای طرح‌های کلان با حضور دکتر جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، روسا و معاونان پژوهشی مراکز تحقیقاتی استان‌ها یکشنبه ۱۰ بهمن‌ماه سال جاری به صورت وبینار برگزار شد.

در این جلسه دکتر حسین کربلائی خیاوی به موضوع امنیت غذایی پایدار اشاره کرد و افزود: مسیر امنیت غذایی پایدار از حوزه علم و فناوری می‌گذرد و توسعه پایدار و همه جانبه در هر کشوری به نحو قابل توجهی در گرو گسترش کمی و کیفی فعالیت‌های پژوهشی آن کشور است.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل بر ضرورت اجرای طرح‌های کلان تاکید کرد و گفت: خوشبختانه مجریان طرح‌های کلان از تخصص و تجربه کافی برخوردار هستند اما لازم است در این خصوص از افرادی که وقت کافی دارند چه در ستاد سازمان و چه در مراکز تحقیقاتی به عنوان مجریان طرح‌های کلان استفاده شود.

دکتر حسین کربلائی خیاوی در رابطه با تدوین و اجرای طرح‌های کلان گفت: طرح‌های کلان نباید مانعی برای اجرای طرح‌های استانی باشد. مجریان طرح‌های کلان بایستی به عنوان هماهنگ کننده عمل کنند و برای مجریان استانی امتیازاتی در نظر گرفته شود.

وی افزود: در این طرح‌ها جایگاه آفات و بیماری‌ها و علف‌های هرز مورد توجه قرار نگرفته است یا در رابطه با سیب زمینی که بعد از گندم اهمیت ویژه‌ای دارد طرح کلانی معرفی نشده است. در برخی از طرح‌های کلان دستاوردهای موسسه تحقیقات زراعی و باغی که سالانه ده‌ها رقم معرفی می‌کنند نادیده گرفته شده است.

دکتر حسین کربلائی خیاوی خاطر نشان کرد: اجرای طرح‌های کلان هزینه هنگفتی می‌خواهد که بایستی محل آن مشخص شود.