علوم پایه | دانشگاه ارومیه

چرا ناشران ، ویراستاران ، محققان و نویسندگان برجسته از نرم افزار تایید سرقت ادبی iThenticate استفاده می کنند؟

چرا ناشران ، ویراستاران ، محققان و نویسندگان برجسته از نرم افزار تایید سرقت ادبی iThenticate استفاده می کنند؟

استفاده از نرم‌افزارهایی مانند آیتینتیکیت(پوشش دهی حدود ۳۳ زبان زنده دنیا) به شما کمک می‌کند تا به‌راحتی بخش‌هایی از مقاله‌تان که شبیه آثار تولیدی پیشین بوده است، شناسایی شود و امکان تغییر آن به وجود بیاید.
فقط iThenticate نیست که می‌تواند شما را در این مسیر یاری کند. اما اگر اغراق نکنیم، این نرم‌افزار بهترین گزینه‌ای است که می‌توانید از آن در جهت شناسایی سرقت ادبی بهره ببرید. واقعیت ماجرا از این قرار است که بیشتر مجلات علمی معتبر به ‌ویژه ژورنال‌های isi از iThenticate استفاده می‌کنند.
به همین خاطر، استفاده از آن، قبل از ارسال مقالات به مجلات می‌تواند تا حد زیادی از ریجکت‌شدن و رفت ‌و برگشت‌های مقالات در مسیر ویرایش جلوگیری کند. یادتان باشد که در انتخاب نرم‌افزارها و سایت‌هایی که برای شناسایی سرقت ادبی استفاده می‌شوند، دقت کافی به‌ خرج بدهید. چون بعضی از این نرم‌افزارها و فضاها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند. در ضمن پیشنهاد می شود اساتید محترم، دانشجویان عزیز و محققین گرامی قبل از استفاده از سامانه همانندجو(متعلق به ایرانداک) نوشته های خود را در نرم افزار آیتینتیکیت قبل از پرداخت هزینه بررسی نمایند و سپس در سامانه همانندجو اقدام نمایند (جهت دریافت رسید مشابهت برای پروپوزال و دفاع از پایان نامه)که هزینه مضاعف چندین باره پرداخت نگردد.
با توجه به اشتراک دانشگاه ارومیه به نرم افزار آیتینتیکیت و گرامرلی به بیش از ۲۷۰ پایگاه معتبر علمی و استنادی از قبیل (ساینس دایرکت، ابسکو، اشپرینگر، وایلی، اسکوپوس، وب آف ساینس و ....) دسترسی و اشتراک رایگان دارد.
راههای دسترسی به منابع علمی دانشگاه بصورت رایگان از سه طریق زیر مهیا بوده و هست(در ضمن ماهیانه تعداد ۴ الی ۶ اکانت دسترسی برای آیتینتیکیت'مشابهت یاب مکتوبات' در اختیار کاربران قرار گذاشته شده که پس از اتمام و استفاده هرماه دوباره شارژ خواهد شد.
طریق دسترسی؛
۱. از طریق IP base در دانشگاه و با استفاده ازکلمه و رمز عبور استفاده از اینترنت (...gate۱.urmia.a) ورود به سایت دانشگاه ارومیه- منوی پژوهش-فهرست منابع علمی-کتابخانه دیجیتال گیگا و ثبت ایمیل- انتخاب پایگاه مورد نظر
۲. از طریق vpn یا بصورت اتصال از راه دور به منابع دانشگاه (که از سایت دانشگاه- منوی پژوهش-فهرست منابع علمی- نصب ssl-vpn
بصورت رایگان انجام می شود)
۳. از طریق ثبت نام در سایت(gigalib.org)
با داشتن ایمیل دانشگاهی(الزامی) و استفاده از پایگاه ها و منابع علمی و سامانه گرامرلی و آیتینتیکیت و ..
در صورتیکه نیاز به استفاده ماهیانه همکاران محترم از نرم افزار iThenticate
بیشتر باشد با هماهنگی با کتابخانه مرکزی اکانت موردی در اختیار قرار داده خواهد شد.

کتابخانه مرکزی دانشگاه ارومیه