یکصدمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا تشکیل شد
وبدا؛ یکصدمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا بصورت ویدئو کنفرانس با حضور ریاست محترم جمهوری، وزیر بهداشت، مسئولان کشوری، استانداران و روسای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شد.
به گزارش وبدا؛ این نشست با محوریت تشریح آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا بویژه سویه جدید امیکرون در جهان و کشور، روند واکسیناسیون کووید ۱۹ و تاکید بر تزریق دز سوم(پوستر) واکسن، روز شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ در چهارمحال و بختیاری با حضور استاندار، معاون سیاسی و امنیتی استانداری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاون بهداشتی دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان و جمعی از مدیران تشکیل شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری پس از استماع گزارشات ارائه شده در ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اهمیت پرهیز از عادی انگاری و رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون کووید ۱۹ در کنترل شیوع سویه امیکرون بر ضرورت اطلاع رسانی، اقناع افکار عمومی و فرهنگ سازی در این زمینه تاکید نمود.
غلامعلی حیدری سودجانی تصریح کرد: مردم باید با درک صحیح از حساسیت موضوع از هرگونه عادی انگاری پرهیز و با رعایت پروتکل های بهداشتی برای فائق آمدن بر معضل شیوع بیماری کرونا تلاش کنند.
وی در ادامه به ظرفیت صدا و سیما، مطبوعات، جراید ، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، مدارس و ادارات برای اقناع سازی مردم برای تکمیل واکسیناسیون کووید ۱۹ و رعایت شیوه نامه های بهداشتی بویژه پرهیز از تجمعات و رعایت فاصله اجتماعی اشاره داشت و افزود: باید از تریبون ائمه جمعه و جماعات و تمامی ظرفیت های موجود برای آموزش، اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم بهره گرفت.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه طرح شهید سلیمانی تاکنون برای مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ توفیقات بزرگی داشته است اظهار داشت: باید اهداف این طرح با جدیت دنبال شود.
گفتنی است، پیگیری مصوبات ستاد مقابله با کرونا در قرارگاه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی از دیگر موضوعات مورد تاکید استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه صدمین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا بود.