عمومی | دانشگاه جامع علمی کاربردی

گام بلند دانشگاه جامع علمی کاربردی در توانمندسازی و اشتغال جامعه زنان کشور با همکاری معاونت ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی با معاونت زنان ریاست جمهوری، دکتر حسین بلندی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تسلیت به مناسبت ایام فاطمیه بیان کرد: تقارن امضای این تفاهم ­نامه با ایام فاطمیه را به فال نیک می­ گیریم و معتقدیم که امروز ما تحت توجهات حضرت زهرا(سلام الله علیها) این موضوع بسیار مهم را در دستور کار قرار دادیم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در مورد مفاد این تفاهم ­نامه تصریح کرد: در این تفاهم­ نامه نکات قابل توجهی مطرح شده است. چابکی و امکانات موجود در مراکز و توان بالای اجرایی این دانشگاه این امکان را فراهم می‌کند که با کمک ۶۰۰ مرکز آموزش علمی کاربردی که در سراسر کشور داریم و امکاناتی که در آنجا وجود دارد، انشالله خیلی زود و سریع به اجرایی شدن مفاد و موضوعات این تفاهم نامه بپردازیم. ما امیدوار هستیم که هم در موضوع کلان خانواده و شاید مهم‌تر از آن بحث دانش آموختگان دانشگاه هایی که نمی‌توانند وارد شغل بشوند بتوانیم تاثیر گذار باشیم.

وی تصریح کرد: انشالله که بتوانیم پل و واسطه دانش آموختگان دانشگاه­های کشور و بازار کار باشیم. دانشگاه ‌جامع علمی کاربردی رسالت اصلی خود را پرداختن به موضوع تخصصی خود و پاسخگویی به نیاز بازار کار می داند. دانشگاه جامع علمی کاربردی به فضل الهی اولین جایی است که در حال تصمیم گیری این موضوع بوده و من امیدوارم که خداوند عنایت کند تا بتوانیم موضوع را توسعه بدهیم و این پل ارتباطی بین ما و خیل عظیمی از دانش‌آموختگان دانشگاهی که بیکار هستند به سرعت ایجاد شود.

دکتر حسین بلندی افزود: دانش آموختگانی که وارد بازار کار نشده اند، باید در یک مرکز دانشگاهی آموزش ببینند تا آماده ورود به بازار کار و اشتغال شوند. این مسئولیت مهمی است از سوی وزیر محترم علوم که ما پذیرفتیم و امیدوار هستیم که با کمک الهی بتوانیم خیلی زود این ارتباط مهم را برقرار کنیم؛ همچنین امیدوار هستیم تا این حرکت مثبت از سوی معاونت زنان رئیس جمهوری نیز به سرعت آغاز شده و به زودی اولین دوره را رسما با کمک یکدیگر در یکی از مراکز آموزش علمی کاربردی شروع کنیم.

در ادامه این مراسم، دکتر خزعلی معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری، ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی بابت شروع این حرکت مثبت بیان کرد: ما هم به فال نیک می‌گیریم که این تفاهم نامه با نام و یاد حضرت فاطمه زهرا (س) شروع شده است. مدت زیادی است که همکاران ما در حال فعالیت بر روی این مقوله هستند و به این نتیجه رسیدیم که طبیعتاً در دو بخش توانمندسازی و آسیب زدایی نیاز مبرم به آموزش های کامل و فراگیر وجود دارد.

وی تصریح کرد: بخشی از این آموزش­ ها می ­تواند کوتاه مدت و بخش دیگری بلند مدت باشد؛ اما طبیعتاً اساس هر کاری آموزش است. همانطور که پیامبر (ص) هم در این زمینه سخنان فراوانی داشته و شروع سخنانشان همیشه با آموزش بوده است.

معاون اموز زنان ریاست جمهوری افزود: هر کاری بدون آموزش و ابزار مخصوص ناقص خواهد بود. همیشه تعبیر زیبایی از حضرت علی (ع) به بهترین شکل استفاده می شود که ارزش انسان به دانش و آگاهی اوست یا ارزش انسان به نوع عملکرد خوب و مهارت او است؛ این یعنی باید این دو موضوع مکمل هم باشند؛ دانش خوب و عملکرد درست، ما باید بتوانیم دانش را به طور کامل و به نحو شایسته و احسن به منصه ظهور برسانیم و از آن بهره مند شویم که انشالله با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی این شرایط برای زنان کشور به سرعت فراهم شود.

دکتر خزعلی در ادامه با اشاره به زحمات مثبت دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه توانمندسازی قشر نیاز به کار کشور تصریح کرد: بدیهی است که علم بی عمل فایده‌ای ندارد و عمل است که علم را تکمیل می‌کند؛ کاری که دانشگاه‌ جامع علمی‌ کاربردی می­ کند بسیار قابل ستایش است که مسائل علمی با پشتوانه پژوهشی را زمینه ای قرار داد تا بتوان آن را در میدان کاربردی و اجرایی آورد و ثمره آنرا به مردم نشان دهیم. پس اگر قرار باشد چیزی پایدار مانده و بهره مندی از آن حاصل شود؛ باید مشکلات حل شده و ضمن ایجاد راهی جدید باید بتواند طرح نویی را در بیندازد. خوشبختانه این از دانشگاه جامع علمی کاربردی بر آمده و ما خوشحال هستیم که اولین قرارداد این حوزه را با این دانشگاه خلاق منعقد کردیم و امیدواریم که انشالله این تفاهم نامه مایه خیر و برکت باشد، چون همیشه زنان مایه خیر و برکت جامعه بودند.

معاون امور زنان دفتر ریاست جمهوری در ادامه بیان داشت: امیدوار هستیم که خیر و کثرت این تفاهم نامه که همانند خیر کثیر حضرت فاطمه(سلام الله علیها) تعبیر می­ شود با این برنامه شروع شود. ما در نظر داریم در هر دو بخش مهم آسیب ­زدایی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و خودسرپرست از آموزش‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی بهره بگیریم و مهارت‌های لازم را از دوستان دریافت ‌کنیم.

وی یادآور شد: همچنین برای زنان روستایی از مکان ­هایی مثل جهاد کشاورزی یا صندوق‌های خرد و تعاونی‌ها بهره ببریم اما در بخش زنان خودسرپرست و دخترانی که تحصیلاتی دارند ولی مهارت لازم برای شروع کار ندارند و بخش دیگری که لیسانس دارند و نیاز به حضور در بازار کار دارند و شغل برای آنان ایجاد بشود، مثل صنایع نوآور و نوین، امیدواریم که در دوره‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت دانشگاه جامع علمی کاربردی از خدمات جامعی استفاده بکنیم و مراکز متعددی را در سراسر کشور بکار گیریم. ما معمولا در سفرهای استانی دنبال مراکزی هستیم که این تامین نیاز را در بخش آموزش داشته باشد که انشالله بتوانیم با هم افزایی و تعامل و با بهره مندی از آموزش حضوری و غیرحضوری و مجازی، بهترین روش را انتخاب و روی آموزش ‌های موجود حساب کنیم.