عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

مهندس احمدی، مدیر کل مرکز سنجش مهارت و صلاحیت های حرفه‌ای عنوان کرد


مهارت های سنتی نباید فراموش شود واز طرفی باید به تکنولوژی و فناوری های جدید توجه داشت، چرا که صنعت همواره دچار تحول و تغییر است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی، مهندس احمدی، مدیر کل مرکزسنجش مهارت و صلاحیت های حرفه‌ای، با اشاره به اهمیت جایگاه برگزاری مسابقات ملی مهارت اظهار داشت: این رویداد، بحث ترویج مهارت حرفه‌ای کشور، ارتقا آن در سطح جهانی و بسترسازی مناسب برای انتقال آموزش های مهارتی را دنبال می کند و کمبودهای در آموزش های مهارتی مشخص می‌نماید و در نهایت فرصتی برای تبادل اطلاعات تجارب حرفه ای بین نفرات حاضر در این رویداد ملی وجهانی خواهند بود.

احمدی همگرایی دستگاه‌های اجرایی و آموزشی در حوزه مهارت آموزی از جمله دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه آزاد، وزارت آموزش و پرورش و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و در کنار این ها، حضور پررنگ بخش غیر دولتی و صنایع به عنوانی پشتیبانی این مسابقات را مهم دانست و افزود: در سند چشم انداز کشور افق ۱۴۰۴ پیش بینی ۵۰۰ هزار نفر در زمینه اشتغال دیده شده است و باید همه نگاه ها با تکیه بر مهارت آموزی باشد. در این میان ۹ حوزه مهارتی برای آینده داریم از جمله خلاقیت، مهارت های تجسمی، طراحی دیجیتال، مهارت های ارتباطی، تسلط به شبکه های اجتماعی، قابلیت چند کاره بودن افراد و در نهایت تجزیه و تحلیل داده ها که تعیین می کند باچه گروه و مخاطبینی سرکارخواهیم داشت و چه محصولی متناسب با نظر آنها به بازار کار عرضه خواهد شد.

مهندس احمدی خاطر نشان کرد: مهارت های سنتی نباید فراموش شود واز طرفی باید به تکنولوژی و فناوری های جدید توجه گردد، چراکه صنعت همواره دچار تحول و تغییر است و ما هم باید در آموزش ها و مهارت ها به این تحول ها بپردازیم.

مدیرکل مرکز سنجش مهارت و صلاحیت های حرفه ای شرکت کنندگان راسفیران خوبی در خوره مهارتی در این بخش صنعت دانست و برایشان آرزو توفیق کرد.