"کرسی آزاد اندیشی رابطه دختر - پسر و باید ها و نباید ها" در دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد/ ارتباطات ناسالم منشا بروز آسیب های روحی و اجتماعی است
کرسی آزاد اندیشی با موضوع رابطه دختر، پسر و باید ها و نباید ها" به همت شورای امر به معروف و نهی از منکر و اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان دردانشگاه علوم پزشکی فسا به صورت مجازی و حضوری برگزار گردید .
به گزارش وب دا فسا؛ سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: لازمه اجتماعی بودن انسان برقراری ارتباط با دیگران خصوصا جنس مخالف می باشد و این یک اصل است.
حجت الاسلام مهدی یعقوبی افزود: اصل ارتباط یک نیاز طبیعی است که خداوند در وجود انسان نهاده است و بهترین راه برآوردن این نیاز ارتباط شرعی و قانونی طبق آنچه در دین مقدساسلام بیان شده است، می باشد.
وی یکی از مشکلات کنونی کشورهایی که در روابط محدودیتی ندارند و آزاد می باشند را وجود مشکلات رفتاری و آزار و اذیت جنسی مخصوصا دختران و زنان بر شمرد و ارتباطات ناسالم را منشا بروز آسیب های روحی و اجتماعی دانست .
در ادامه پزشک مشاور خانواده معاونت بهداشت و استاد دانشگاه به بیان روابط دختر و پسر از دیدگاه روان شناسی پرداخت و اظهار کرد: بسیاری از مشکلات زوجین به روابط قبل از ازدواج بر می گردد، بطوری که طبق جدید ترین آمار از هر ۳ ازدواج در کشور یک ازدواج منجر به طلاق می شود .
دکتر سید محمد حسین اجاقی نیاز عاطفی و نیاز جنسی را دو نیاز اصلی انسان بر شمرد و گفت: ارتباطات بین دختر و پسر بیشتر حول این دو محور می باشد و بیشترین نیاز مردان، جنسی و بیشترین نیاز زنان، عاطفی است.
وی افزود: روابط بین دختر و پسر از دوستی شروع می شود که حداقل ارتباط است و طبق قانون مجاورت این آشنایی باعث ایجاد جذابیت و جذابیت باعث شکل گیری علاقه می شود .
دکتراجاقی ادامه داد: جنس مذکر می تواند بین دوستی و ازدواج تفاوت قائل شود اما جنس مونثعمدتا با هدف ازدواج وارد رابطه می شوند وبنابراین ابراز علاقه در دوستی ها باعث بروز آسیب های روحی و روانی مخصوصا در دختران می شود، بطوری که دیگر عیوب جنس مخالف را نادیده می گیرند .
این پزشک مشاور خانواده، رابطه با دیگران را امری طبیعی دانست و تاکید کرد: این رابطه نباید از چارچوب خارج شود که در غیر این صورت باعث آسیب می شود .
دکتر مجید نقدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه بر لزوم اجرای قوانین و آیین نامه های پوشش و رفتار حرفه ای در دانشگاه و محیط های آموزشی تاکید کرد و از اساتید جهت اجرای هر چه بهتر این قوانین دعوت نمود .
در پایان دانشجویان به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود در خصوص این موضوع پرداختند .