وظیفه سنگینی در زمینه تحول در علوم انسانی بر عهده دانشگاهها و حوزههای علمیه قرار دارد / برای تولید کارهای دلچسب در حوزه علم دینی امیدواریم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی کرمی، رئیس دبیرخانه تمدن نوین اسلامی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران پیش از ظهر امروز در آئین افتتاح اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، از علم و دانش به عنوان یکی از مولفههای اصلی تمدن نوین اسلامی نام برد و گفت: یکی از شاخصههای اصلی تمدن نوین اسلامی، تحول در علوم انسانی است که بستر و جهت سایر علوم را مشخص میکند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران تاکید کرد: لازم است جایگاه دانشگاه اسلامی و حوزههای علمیه در تمدن نوین اسلامی ترسیم شود. نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، زمینهساز فعالیت افرادی است که در زمینه تمدن نوین اسلامی فعالیت میکنند، با این امید که روزی برسد تا بتوانیم نمونه عالی امر بر زمین ماندهای که مقام معظم رهبری در جای جای فرمایشاتشان مطرح میکنند را تجربه کنیم و با همدیگر پیش ببریم.
وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به خطاب ویژه مقام معظم رهبری به نسل جوان در زمینه تمدن نوین اسلامی، خطاب به دانشجویان و محققان جوان گفت: اگر میخواهید واقعاً سرباز حضرت ولیعصر (عج) باشید و در راه امام زمان (عج) گام بردارید، خدمتی بالاتر از این نیست که در راستای تمدن نوین اسلامی گام بردارید.
دکتر کرمی همچنین در پایان، اقدام دانشگاه تهران برای فراهم آوردن مقدمات تاسیس دانشکده حکمرانی در این دانشگاه را یک گام در راستای تشکیل تمدن نوین اسلامی دانست.
بر طبق این گزارش، دکتر مهدی فکور معاون پژوهشی دانشگاه تهران نیز در آئین افتتاح نمایشگاه تمدن نوین اسلامی، حمایت از تحقیقات علوم انسانی را از سیاستهای محوری معاونت پژوهشی قلمداد کرد و ابراز امیدواری کرد: حرکتی که در راستای ایفای نقش دانشگاه در زمینه تمدن نوین اسلامی شروع شده، با شتاب بیشتری به صورت منسجم ادامه پیدا کند.