دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند با حمایت های لازم، سهم مهارت آموزی در آموزش عالی را محقق کند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر علیرضا منادی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ما امروز در جنگ دانش ها هستیم و باید تلاش کنیم دانشگاهها در اوج باشند. دنیای امروز دنیای تکنولوژی است. امروز باید دانش بنیان شویم و مهارت داشته باشیم تا بتوانیم با تهدیدها مقابله کنیم.
منادی افزود: در مجلس شورای اسلامی دو تکلیف مهم برای مهارت افزایی در نظر گرفته شده است. یکی از تکالیف برعهده آموزش و پرورش است که سهم ۵۰ درصدی به مهارتها داده شده که در حال حاضر ۳۴ درصد محقق شده است. برای دانشگاهها و آموزش عالی در برنامه ۵ ساله سهم آموزش مهارتی ۳۰ درصد پیش بینی شده است و آخرین آمار ۱۴ درصد است که ۱۶ درصد از این آمار عقب هستیم . دانشگاه علمی کاربردی میتواند با پیگیری ها و حمایت های لازم این عقب ماندگی را جبران کند. وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی دارای قدمت سی ساله و دانش آموختگان بسیار مفید است، که باید حمایت شود.
او ادامه داد: موضوع بهروه وری برای ما بسیار حائز اهمیت است. دانشگاهها میتوانند با مهارت افزایی دانشجویان، در رشد اقتصادی کشور و اشتغال جوانان نقش بسزایی داشته باشند .
منادی گفت: طبق آمار تاکنون ۶ هزار و ۳۰۰ شرکت دانش بنیان، با ۴۰۰ هزار نفر نیرو اشتغالزایی و بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان فروش داشته اند.
او گفت: نیاز ما به فناوری و نوآوری قابل توجه است. قانون جهش تولید دانش بنیان از هفته آینده در مجلس عملیاتی میشود تا سرعت و فعالیت شرکتهای دانش بنیان افزایش پیدا کند .
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: در بودجه ۱۴۰۱ ، نگاه بسیار پایینی به آموزش عالی شده است که باید یک بازبینی در این زمینه صورت بگیرد. رتبه علمی ما هم اکنون ۱۵ است و باید تلاش کنیم حداقل به رتبه ۱۰ در سطح جهان برسیم و این امر فقط با فعالیت دانشگاهها و مهارت افزایی دانشجویان امکان پذیر است . تلاش ما در مجلس این است که براساس تعهدات و برنامه های دانشگاه در حوزه توسعه آموزش های مهارتی، بودجه حمایتی برای این امر تخصیص یابد.
جدیدترین اخبار

حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد.
