عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

واکسیناسیون گسترده مهمترین علت ثبات و روند کاهشی میزان ابتلا به بیماری کووید ۱۹


وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد مهمترین علت ثبات و روند کاهشی میزان ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را انجام واکسیناسیون گسترده علیه این بیماری عنوان کرد.
به گزارش وبدا؛‌ دکتر مجید شیرانی در گفتگو با رسانه ملی اظهار داشت: به دنبال واکسیناسیون گسترده علیه کرونا، میزان ابتلا به بیماری به صورت کاهشی و با ثبات همراه است البته بر اساس ماهیت ویروس ها، معمولاً پس از یک سرکشی و افزایش میزان شیوع بیماری روند کاهشی ابتلا ایجاد می‌شود.
وی ابراز امیدواری کرد: با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و واکسیناسیون گسترده علیه کووید۱۹ٰ به زودی این بیماری ریشه کن شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در تشریح آمار جدید بیماری کرونا در چهارمحال و بختیاری در بیست و سومین روز از آذر ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۳۷ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد ۳۴ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شده‌اند.
دکتر مجید شیرانی افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۲۲ نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و ۱ نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون ۷۹ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۵۰ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
دکتر شیرانی ادامه داد: متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در استان گزارش نشد و مجموع فوتی‌های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری کماکان ۱۷۴۶ نفر می باشد.
به گفته وی؛ هم اکنون ۱۱ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش‌های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.
شایان ذکر است: در حال حاضر به لحاظ شیوع بیماری کرونا شهرستان های اردل، بروجن، شهرکرد و لردگان زرد و شهرستان های بن، سامان، فارسان، کوهرنگ، کیار و خانمیرزا در وضعیت آبی هستند.