عمومی | دانشگاه فنی و حرفه ای

جلسه ساماندهی رشته محل های دانشگاه فنی وحرفه ای استان گیلان در روزهای ۱۳ و ۱۴ آذر ماه برگزار گردید

جلسه ساماندهی رشته ­محل­های دانشگاه فنی­ وحرفه­ ای استان گیلان در تاریخ ۱۳ و ۱۴ آذر ماه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی­ وحرفه­ ای استان گیلان جلسه ساماندهی رشته­ محل­های دانشکده/آموزشکده­ های فنی­ وحرفه­ ای تابعه استان برای سال ۴۰۱ با حضور دکتر حسینی­ مقدم مدیرکل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی­ وحرفه­ ای، روسا و معاونان آموزشی دانشکده/آموزشکده­ های استان گیلان و معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان برگزار گردید.

مدیرکل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه فنی­ وحرفه­ ای طی سخنانی با ارائه آمار و اطلاعات پذیرش و جذب دانشجو در سال­های ۹۹ و ۴۰۰ خواستار پرهیز از بخشی نگری در تصمیم­گیری برای پذیرش دانشجو و توسعه رشته­ محل­ ها شد.

دکتر حسینی مقدم افزود در سال تحصیلی ۴۰۰۹۹ نزدیک به ۳۰۰۰۰۰ هنرجو در پایه دوازدهم در هنرستان­های فنی ­وحرفه ­ای و کاردانش کشور مشغول به تحصیل بوده ­اند که بالتبع در راستای مسیر صلاحیت حرفه ­ای، می­توانستند این دانشگاه را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند اما کمتر از ۳۰ درصد از این گروه دانش ­آموزان، جذب دانشگاه فنی­ وحرفه­ ای شده­اند.

مدیرکل دفتر آمایش و گسترش دانشگاه گفت: توسعه رشته­ محل­ ها باید منطقی و براساس شاخص­ هایی همچون جمعیت دانش­ آموزی، نیازهای بازار کار، وجود کادر آموزشی موظف، تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی متناسب با رشته­ های درخواستی و ... صورت پذیرد.

در ادامه این نشست، روسا و معاونان آموزشی ضمن ارائه گزارش­ هایی از وضعیت پذیرش دانشجو درآموزشکده ­ها، به بررسی درخواست رشته­ های جدید برای سال تحصیلی ۴۰۲۴۰۱ پرداختند.

در ابتدای این نشست آقای دکتر شمشادی رییس دانشگاه فنی­ وحرفه ­ای استان طی سخنانی با تاکید بر نگاه استانی و ملی به پذیرش دانشجو وآموزش، بر ارتقای کیفیت آموزشی در دانشکده/آموزشکده ­های استان تاکید کرد.

همچنین آقای دکتر اخلاقی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گیلان از دیگر سخنرانان این نشست بود که با تاکید همواره به همکاری مداوم و همه جانبه آموزش و پرورش با دانشگاه فنی­ وحرفه ­ای، به سهم آموزش­ های فنی­ وحرفه­ ای و کاردانش در استان و کشور اشاره نمودند. ایشان در بخشی از سخنانش به محدودیت در زیرساخت­ها برای توسعه هنرستان­ها اشاره کرد و خواستار توسعه آموزشکده ها در استان برای دسترسی همه متقاضیان ورود به دانشگاه فنی ­وحرفه­ ای شد.

لازم به ذکر است آقای دکتر حسینی مقدم مدیرکل دفتر آمایش و گسترش آموزش­ های فنی ­وحرفه­ ای به همراه آقای سلطانی معاون اداره کل خدمات آموزش با حضور در آموزشکده ­های فنی ­وحرفه ­ای پسران رستم­ آباد رودبار، دختران رشت و پسران رشت از کارگاه­ها و آزمایشگاه­ بازدید نموده و با همکاران و دانشجویان دیدار نمودند.