عمومی | دانشگاه تهران

بسیج مراکز مشاوره و ادارات کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک کشور برای حل مشکلات دانشجویی ناشی از شرایط کرونا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر رحمت‌اله اللهیاری، مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران با اعلام این خبر، به نشست اخیر مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک کشور در دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: در نشست اخیر درباره مشکلات پیش‌آمده برای دانشجویان در دوران کرونا صحبت شد. در دوران کرونا به دلیل تغییر شرایط تحصیل، دانشجویان دچار تنش‌ها و کمبودهای مختلفی به ویژه در بدو ورود به دانشگاه می‌شوند که این امر عامل بسیاری از مشکلات پیش‌آمده برای دانشجویان خواهد شد که دانشجویان شاهد و ایثارگر نیز از این امر مستثنی نیستند.

مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران افزود: بنابراین تلاش بر این است تا برای رفع و یا کاهش این مشکلات، از ظرفیت‌های مراکز مشاوره دانشگاه‌های منطقه یک کشور استفاده شود. همچنین با شناسایی دقیق مشکلات دانشجویان تحت پوشش، کارگاه‌های آموزشی مورد نیاز برای دانشجویان و کارشناسان و مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها برگزار خواهد شد.

اللهیاری با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷ هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاه تهران شاغل به تحصیل هستند، مهمترین برنامه آموزشی اداره کل شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران در دوران کرونا را ارتقای تحصیلی دانشجویان عنوان کرد و گفت: در همین راستا کانال آموزشی شهید چمران و شهید دهشور با هدف ارتقای تحصیلی دانشجویان در دوران کرونا راه‌اندازی شده است.

وی افزود: برخی دانشجویان با وجود اینکه تمایل به ادامه تحصیل در رشته خود دارند اما به دلایل مختلف دچار افت تحصیلی می‌شوند که این دانشجویان از حمایت دانشجویان تحصیلات تکمیلی استعداد درخشان به عنوان دستیار آموزشی به‌خصوص در درس‌هایی مانند ریاضی، فیزیک، دیفرانسیل و درس‌های محاسباتی، برخوردار خواهند شد.

دکتر اللهیاری از دیگر اقدامات اداره کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر را تغییر رشته دانشجویانی ذکر کرد که با تاکید خانواده و به‌رغم تمایل خود رشته‌ای را انتخاب کرده و به همین دلیل دچار افت تحصیلی شده‌اند. اللهیاری درباره رویه انجام این کار گفت: این دانشجویان تا ترم سوم رصد می‌شوند و پس از رغبت‌سنجی و استعدادسنجی، البته به شرط معدل، امکان تغییر رشته برای آنها فراهم می‌شود.

مدیرکل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران در بخش دیگر سخنانش از طراحی وب‌سایت شهدای دانشگاه خبر داد و اعلام کرد: اطلاعات ۳۶۷ شهید دانشگاه تهران از جمله ۵ عضو هیات علمی، ۲۲ کارمند و ۳۴۰ دانشجو در این وب‌سایت در حال بارگذاری است و به زودی رونمایی خواهد شد.

دبیر شورای مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک کشور همچنین درباره موضوعات دیگر مورد بحث در نشست اخیر این شورا اظهار کرد: هدف برگزاری این نشست منطقه‌ای، افزایش همکاری و تعامل بین ادارات کل دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک و پیگیری مطالبات از بنیاد شهید و امور ایثارگران بود. دانشگاه تهران از سال ۱۳۹۴ مطالبات قابل توجهی از بنیاد دارد که البته در سال جاری بخشی از آن وصول شد، اما بخش بزرگی از آن باقی مانده است که امیدواریم با همت و حمایت دکتر قاضی‌زاده هاشمی، این مطالبات از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه پرداخت شود.

بر طبق این گزارش، جلسه شورای مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک کشور به میزبانی دانشگاه تهران و با حضور دکتر تقی‌زاده، مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان؛ دکتر نعیمی، سرپرست دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان؛ غفوری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های منطقه یک کشور در تالار امیرکبیر حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.