عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

دستیابی به سیستم هوشمند در حوزه نظام سلامت

در گفت و گو با مدیرعامل شرکت آژند سازه مطرح شد:
دستیابی به سیستم هوشمند در حوزه نظام سلامت
مدیرعامل شرکت آژند سازه؛ مهمترین استراتژی و برنامه عملیاتی شرکت را دستیابی به یک سیستم هوشمند و یکپارچه در حوزه نظام سلامت معرفی کرد.
به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت شرکت های دانش بنیان مصاحبه ای با سید احمدرضا شاپوریان ؛ مدیرعامل شرکت آژند سازه ابتیاج تحت پوشش مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شده است.
مهندس شاپوریان در خصوص نحوه فعالیت شرکت بیان کرد: به علت برخی از مشکلات در مسیراجرای طرح ها مجبور به تغییر مجدد اساسنامه شرکت در سال ۱۳۹۵ شدیم و در سال ۱۳۹۷ به واسطه آشنایی با مجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به پیاده سازی ایده ای شدیم که ما را مصمم کرد که در راه ایده های جدید و به ویژه در حوزه پزشکی گام برداریم. همچنین ایده ها را به صورت کاربردی پیگیری و تولید کنیم تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشیم.
مدیرعامل شرکت آژند سازه ابتیاج گفت: در تمامی زمینه های ساختمان و برق به صورت تخصصی فعالیت داریم و در محور برق الکترونیک موفق به ساخت محصولاتی هم شدیم.
وی با بیان این نکته که اجرای برنامه های عملیاتی نیازمند حمایت بیشتر است، افزود: اهداف زیادی را برای شرکت آژند سازه در نظر داریم ولی مهمترین استراتژی ما دستیابی به سیستم هوشمند و یکپارچه در حوزه سلامت است.
طراحی و ساخت var مغز با همکاری مرکز رشد
شاپوریان درزمینه انجام پژوهش های کاربردی در شرکت آژند سازه خاطرنشان کرد: در هر دو زمینه برق و ساختمان پروژه های زیادی انجام داده ایم ولی برنامه هایی که با مرکز رشد و نو آوری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام دادیم در حوزه طراحی و ساخت var مغز( نمایشگر سه بعدی مغز) هست که به محصول هم رسیدیم؛ در واقع این محصول علاوه بر با صرفه بودن به ارائه آموزش تخصصی و درک صحیح دانشجویان و ارتقاء علمی آنها کمک می کند.
یکی دیگر از پروژه های مفصل و کاربردی، ایده خانه هوشمند سلامت است که درمرحله برنامه نویسی برای سیستم هستیم.
وی آشنا نبودن افراد علمی و متخصص در زمینه های مرتبط با صنعت و تولید و عدم وجود فضای کافی برای توسعه فعالیت را از چالش های کسب و کار برشمرد و افزود: متاسفانه برخی از مدیران  این طرز تفکر اشتباه را دارند که یک ایده تا به محصول نرسد ارزش حمایت مالی را ندارد در صورتی که به عنوان تجربه اینجانب در حوزه صنعتی باید ذکر کنم که بیشترین هزینه مربوط به مرحله اجرای ایده تا رسیدن به اولین محصول یا محصول نهایی است؛ ولی متاسفانه بودجه ای در مرحله پیش تولید به شرکت های فناور اختصاص داده نمی شود تا علاوه بر کاهش هزینه ها، محققان بتوانند به راحتی آزمون و خطا داشته باشند.
شاپوریان ضمن تقدیر از حمایت دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ افزود: همکاران در مرکز رشد دانشگاه با تلاش بسیار، شرکت های دانش بنیان را در مسیر تحقق اهداف همراهی می کنند که امید است با اختصاص فضای بیشتر برای توسعه فعالیت به پژوهشگران یاری رسانند.
پایان مطلب//
مرضیه ره نورد