علوم پایه | دانشگاه ارومیه

آغاز بهره برداری از کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه بعد از ۴۲ سال رکود

کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه  بعد از ۴۲ سال رکود، امروز صبح به صورت رسمی به همت دفتر فعالیت های اقتصادی وسرمایه گذاری دانشگاه و با همکاری بخش خصوصی در سال تولید، پشتیبانی ها ومانع زدایی ها با حضور دکتر حب نقی رییس دانشگاه ارومیه ، مهندس جلایر مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی و جمعی از مسئولین استانی به چرخه تولید وارد شد.

دکتر حب نقی در آیین آغاز بهره برداری از این کارخانه گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۵۸ توسط یک شرکت سوئدی آلفا لاوال تجهیز و راه اندازی اولیه شده ولی طی سالهای گذشته این کارخانه راکد مانده بود که با این اقدام این کارخانه دوباره احیا شده و شروع به کار نمود.

دکتر حب نقی بیان کرد: این کارخانه با ظرفیت دریافت و فرآوری ۱۰ تن شیر در روز  و تولید محصولات لبنی و با اعتباری بالغ بر ۳ میلیارد تومان که در زمینه بهسازی ابنیه و دستگاه ها هزینه شد، به بهره برداری می رسد.

رییس دانشگاه ارومیه ضمن اشاره به همکاری بخش خصوصی در راه اندازی این کارخانه و دستگاه های فرآوری شیر، ‌بیان کرد: بسیاری نظر به این داشتند که بعد از ۴۲ سال رکود، راه اندازی دوباره غیرممکن است، منتهی مهندس گل نهالی از مدیران پرسابقه استان به عنوان نماینده بخش خصوصی در راه اندازی این کارخانه با اتکاء بر توان داخلی یاری، رسان دانشگاه ارومیه بود .

بسترسازی جهت آموزش دانشجویان و تربیت نیروی های کارآفرین و استفاده علمی از امکاناتِ موجود، تولید محصولات لبنی  و ایجاد تعامل با مجموعه های لبنیِ استان و منطقه، اجرای پروژه های تحقیقاتی - کاربردیِ مورد نیاز صنعت و تدوین دانش فنی برای محصولات جنبی  از جمله مهم ترین اهداف دانشگاه ارومیه در راه اندازی دوباره این  کارخانه است.