عمومی | دانشگاه مازندران

برگزاری جشنواره استعداد یابی، تفکر نوآوری و کارآفرینی (اتکا) در دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، مدیر مرکز رشد، کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مازندران از برگزاری جشنواره استعداد یابی، تفکر نوآوری و کارآفرینی (اتکا) در این دانشگاه خبر داد.

براساس این گزارش، دکتر فرشاد صحبت زاده  مدیر مرکز رشد، کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مازندران ضمن اعلام این خبر افزود:  در این برنامه ابتدا  دانشجویان  پیشنهاد انجام طرح های تجاری، ابتکار و اختراع، علمی و آموزشی خود را از سایت cc.umz.ac.ir دریافت و پس از تکمیل  فرم مربوطه آن را به آدرس ecumz@umz.ac.ir ارسال می نمایند.

دکتر صحبت زاده ادامه داد: دانشجویان فرصت دارند تا 15 اردیبهشت 97 فرم های مربوطه را ارسال کنند. در این فرم ها مشخصات طرح های پیشنهادی و نام اعضای گروه و هزینه مورد نیاز قید شده است. پیشنهاد های دریافتی در کمیته های تخصصی بررسی و در آخر خرداد ماه 97،  نتایج به اطلاع گروه های ارسال کننده طرح رسانده می شود تا با حمایت مالی دانشگاه  طرح های خود را انجام دهند.

مدیر مرکز رشد، کارآفرینی و دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه مازندران مدت زمان لازم برای انجام طرح را حدود 4 ماه اعلام و اظهار داشت: میزان حمایت مالی به نوع طرح بستگی دارد که توسط پیشنهاد دهندگان و کمیته تخصصی تعیین می گردد.

دکتر صحبت زاده در بخش دیگری از سخنان خود به برپایی نمایشگاهی از دستاورد های حاصل از انجام این طرح ها در پاییز 97 در دانشگاه مازندران خبر داده و افزود: در این نمایشگاه، به دستاورد های برگزیده در هر شاخه جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد و برگزیدگان برای شرکت در المپیاد ملی کسب و کار دانشجویی، جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، مسابقات اختراعات و جشنواره های داخلی و بین المللی اعزام خواهند شد. همچنین تمام مجریانی که در انجام طرح موفق بوده اند، می توانند با حمایت مرکز رشد دانشگاه،  هسته های فناور و شرکت دانش بنیان تاسیس نمایند و  مشغول به فعالیت شوند و از مزایای محصولات و شرکت های دانش بنیانی بهره  مند شوند.

عضو هیات علمی دانشگاه مازندران اهداف مهم برگزاری این برنامه را در 9 بخش شمرد که شامل موارد ذیل است.

1.  ارایه فرصت به دانشجویان در باور خلاقیت های خود جوش  و راه اندازی کسب و کار فناورانه

2.  استفاده از برگزیدگان جشنواره اتکا برای معرفی نمایندگان دانشگاه مازندران در المپیاد ملی کسب و کار دانشجویی، جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی، جشنواره های داخلی و بین المللی مانند  خوارزمی، فارابی، ملی حرکت، فناورانه نانو و غیره .

3.  گسترش شرکت های دانش بنیان دانشجو محور و استقرار در مرکز رشد برای نیل به خلق ثروت

4.  ایجاد فضای هیجان و بازیگری توام با اعتماد به نفس

5.  گسترش فرهنگ خلاق بازار بجای جویای کار که منجر به خلق ثروت و اشتغال شود

6.  پایش دایمی فعالیت های فناورانه دانشجویی  با ماموریت تبدیل ایده به اختراع، محصول و خدمات

7.  توسعه مدل بومی دانشگاه مازندران در فراهم کردن زمینه های نوآوری در توسعه کارآفرینی فناورانه

8.  استفاده از پتانسیل اعضای هیات علمی دانشگاه جهت یاری رساندن به فعالیت های کارآفرینی فناورانه دانشجویان

9.  ایجاد زمینه برای حضور بخش خصوصی در جشنواره اتکا دانشگاه در قالب شرکت های سرمایه گذار

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی