عمومی | دانشگاه یزد

برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در استان یزد با حضور بیش از ۱۱ هزار داوطلب

دکتر سید محسن میرحسینی افزود: در آزمون امسال کارشناسی ارشد ناپیوسته در استان یزد ۱۱هزار و ۸۶۱ داوطلب حضور دارند که از این تعداد ۱۰۰۰داوطلب مرد (در نوبت صبح پنجشنبه) در دانشکده فنی شهید صدوقی و مابقی در دانشگاه یزد به رقابت خواهند پرداخت.
وی گفت: در این آزمون در استان ۴۷ درصد از داوطلبان زن و ۵۳در صد مرد هستند که تعداد بانوان شرکت‌کننده ۵هزارو ۵۸۷ نفر و تعداد آقایان ۶هزارو ۲۷۴ نفر است.
به گفته وی محل برگزاری آزمون در دانشگاه یزد، در سالن‌های غدیر، فجر و  ساختمان‌های ‌ نبوت، توحید، امامت، معاد و پردیس علوم است.
وی تصریح کرد: آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ در شش گروه آموزشی و ۱۴۰ کدرشته شامل ۵۴ کدرشته علوم انسانی، ۱۷ کدرشته علوم پایه، ۲۴ کدرشته فنی و مهندسی، ۲۳ کدرشته کشاورزی و منابع طبیعی، ۱۳ کدرشته هنر و ۹ کدرشته دامپزشکی برگزار خواهد شد.
دکتر میرحسینی اظهار کرد: کارت‌ شرکت در‌ آزمون‌ از روز دوشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه جاری برای مشاهده و پرینت بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org قرار گرفته است.
وی یادآور شد: باجه رفع نقص از روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه یزد، ورودی دانش، روبه‌روی سالن فجر دایر است و داوطلبانی که برای پرینت کارت ورود به جلسه آزمون دچار مشکل شده اند، می‌توانند از ساعت ۸ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۸ به این مکان مراجعه و برای دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۸۲۱۶۰۶۶ تماس حاصل کنند.
وی با تاکید بر اینکه داوطلبان باید یک ‌ساعت قبل از شروع آزمون در سالن حضور داشته باشند، افزود: به همراه داشتن کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر عکس‌دار برای ورود به جلسه آزمون برای کلیه شرکت‌کنندگان الزامی و به همراه داشتن تلفن همراه و ماشین‌ حساب در جلسه آزمون ممنوع است.
وی متذکر شد: داوطلبینی که حوزه امتحانی آنها سالنهای فجر و غدیر است از ورودی دانش واقع در بلوار دانشگاه به دانشگاه یزد وارد شوند و داوطلبینی که حوزه آنها پردیس علوم، ساختمانهای توحید، نبوت، معاد و امامت است از ورودی بصیرت واقع در بلوار شهیدان اشرف به دانشگاه وارد شوند.