دهمین جلسه شورای مرکزی هماندیشی و تعامل روسای مراکز آموزشی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، اعضای هیئترئیسه و نمایندگان روسای مراکز آموزش علمی کاربردی جلسه شورای مرکزی هماندیشی و تعامل برگزار شد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک ایام ماه ربیعالاول و ولادت باسعادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع)، در خصوص رشد مراکز نوآوری و برگزاری رویداد استارت آپ توجه ویژه در گسترش رشتههای این دانشگاه با توجه به ماموریت مراکز آموزشی در برنامه هفتم توسعه و همچنین در خصوص نقش آموزشهای علمی کاربردی در برنامه هفتم توسعه مطالبی بیان کرد.
در ادامه این جلسه نیز نمایندگان روسای مراکز آموزش علمی کاربردی مشکلات و پیشنهادات خود را در زمینه مسائل مطرح، و معاونین و مدیران این دانشگاه توضیحات مبسوط در این خصوص ارائه کردند.
جدیدترین اخبار

حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد.
