برگزاری نشست مشترک هیأت رئیسه دانشگاه های علوم پزشکی جهرم و فسا با موضوع نقاط قوت و ضعف دانشگاه ها در چهل سالگی تاسیس/تاکید بر استفاده از ظرفیت های هر دو دانشگاه برای ارتقای شاخص ها به نفع مردم منطقه
به گزارش وب دا؛ نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه های علوم پزشکی جهرم و فسا روز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه ٩٧به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد .
در این نشست دکترعلی اصغر خالقی رییس دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های فیزیکی و منابع انسانی دو دانشگاه، گفت: نگاه ویژه استان و وزارت بهدشت به دانشگاه های با قدمت بیش از 40 سال همچون فسا و جهرم در مسایل آمایش منطقه ای و قطب بندی ها ضروری است.
دکترخالقی با اشاره به استفاده مشترک از توان متخصصین علمی و گروه های پزشکی هر دو دانشگاه، افزود: هر دو دانشگاه به توان خود ایمان داشته و ثابت کرده اند که ظرفیت های بالایی دارند و تبادل این ظرفیت ها باعث پیشرفت هر دو دانشگاه می شود .
وی اظهار داشت: دانشگاه های قطب باید به رشد دانشگاههای تحت پوشش خود ایفاد داشته باشند و بدانند که ارتقاء کل مجموعه به نفع مردم و کشور خواهد بود.
دکترخالقی با بیان اینکه مرکز کوهورت فسا و مرکز رشد فناوری جهرم می توانند به هم افزایی علمی و پژوهشی هم کمک کنند، افزود: جای خوشحالی دارد که بتوانیم از تجارب دانشگاه علوم پزشکی جهرم در این زمینه استفاده کنیم و بتوانیم در موضوعات بهداشتی شبیه به یکدیگر همچون کنترل برخی بیماری ها مثل سالک و بیماریهای دام و طیور، اقدامات مشترک داشته باشیم .
ریاست دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به لزوم رایزنی های رشته های فوق تخصصی وکارشناسی ارشد در این دانشگاه ها جهت ارتقای دانشگاه ها و ماندگاری اساتید، گفت: در حوزه های دانشجویی و فرهنگی می توان از تجارب موفق دو دانشگاه استفاده کرد و حوزه های فرهنگی دانشجویی را ارتقاء بخشید و حتی برنامه های مشترک اجرا نمود .
دکترمحمد رحمانیان رییس دانشگاه علوم پزشکی جهرم بیان داشت: دانشگاه های علوم پزشکی فسا و جهرم نهاد تاثیر گذار اقتصادی و درمانی در سطح شهرهای خود می باشند و ظرفیت های بسیار خوبی دارند که این می بایست سبب رشد و ارتقای شاخص های دو دانشگاه شود و می توانند با استفاده مفید از زیر ساخت های یکدیگر به نفع مردم منطقه گام بردارند.
دکتررحمانیان افزود: هر دو دانشگاه در زمینه های درمان پیشرفت های خوبی داشته اند اما در زمینه های آموزشی و پژوهشی نیاز به تلاش بیشتری است و راه نجات گام برداشتن در این مسیر است.
دکتررحمانیان با اشاره به اینکه برای تحقق پیشرفت های آموزشی و پژوهشی باید مطالبات خود را نسبت به دانشگاه مادر افزایش دهیم، افزود: دانشگاه های فسا و جهرم باید خود را به دانشگاه علوم پزشکی شیراز و قطب نزدیک کنند و از ظرفیت های علمی و پژوهشی شیراز بصورت تعاملی استفاده نمایند.
در ادامه این نشست اعضای هیات رییسه دو دانشگاه به بحث و گفت و گو درباره موضوعات مختلف در زمینه آموزشی، درمانی، غذا و دارو و بهداشتی و فرهنگی و ... پرداختند و بر موارد زیر تاکید نمودند:
- حل مسائل حوزه درمان بصورت کلان از طریق گاید لاین های آموزشی
- صدور برخی نامه ها و درخواست ها بصورت مشترک به وزارت بهداشت
- برگزاری کنگره های مشترک با جهرم در حوزه استارت آپ، پژوهشی و مراکز رشد
- تعامل های حوزه های بهداشت و غذا و دارو
- اصلاح سرفصل های دروس و استانداردسازی دوره های آموزشی و دروس تخصصی
- تاکید بر بسته های آموزشی طرح تحول و نوآوری آموزش بصورت بومی سازی هر بسته در هر دانشگاه
- جذب اساتید بصورت مشترک واستفاده از ظرفیت های آنها
همچنین اعضای هیات رییسه از مراکز درمانی، مرکز رشد سلامت، پروژه های عمرانی حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی جهرم بازدید نمودند.