عمومی | دانشگاه علوم پزشکی ایران

کمبود فضای فیزیکی مهمترین چالش دانشکده فن آوری های نوین

در نشست صمیمی با سرپرست دانشگاه ایران مطرح شد:
کمبود فضای فیزیکی مهمترین چالش دانشکده فن آوری های نوین
اعضای هیات علمی دانشکده فن آوری های نوین، محدودیت فضای فیزیکی را مانعی بزرگ برای عملی کردن ایده ها  و طرح های علمی و فن آورانه دانستند و خواستار رفع این مشکل و حمایت معنوی و مادی از رییس دانشگاه شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بیست و پنجم مهر ماه ۱۴۰۰ دکتر عبدالرضا پازوکی؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشکده فن آوری های نوین بازدید کرد و در نشستی صمیمی پای صحبت های رییس و اعضای هیات علمی این دانشکده نشست.
در ابتدای نشست دکتر محمدتقی جغتایی؛ رییس این دانشکده در گزارشی جامع به معرفی ساختار، اهداف، برنامه های فنآورانه و دستاورد های این دانشکده پرداخت.
وی گفت: این دانشکده دارای هفت گروه آموزشی و ۱۳ هیات علمی تمام وقت و ۲۹ هیات علمی همکار بوده که به دنبال شناسایی وپیگیری مستمر نیازهای فناوری در حوزه های مرتبط علوم پزشکی در سطوح مختلف پیشگیری، تشخیص و درمان هستند، به گونه ای که پیوند دانشکده با سایر گروههای علوم پایه و بالینی براساس یک ارتباط هدفمند و نیاز محور با لحاظ منافع دو طرف شکل گیرد.
رییس دانشکده فن آوریهای نوین ساختار چابک، رویکرد فن آورانه با توجه به همکاری های بین بخشی در درون دانشگاه و فرابخشی با بیرون دانشگاه، جذب هیات علمی بر اساس شاخص های پایه ای و اختصاصی، اجرای پایان نامه های دانشجویی به صورت چند مرحله ای را از اهم ویژگی های این دانشکده بر شمرد.
دکتر جغتایی در خصوص جایگاه علمی این دانشکده هم در کشور گفت: خوشبختانه در حال حاضر گروه های آموزشی ما جزو برترین های کشور هستند ازجمله گروه مهندسی بافت رتبه اول و گروه های علوم اعصاب و پزشکی مولکولی رتبه دوم سرآمدی را در اختیار دارند و گروه نانو فن آوری هم فقط با داشتن دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در جایگاه سوم قرار دارد.
در ادامه تعدادی از اعضا هیات علمی دانشکده به بیان مختصری از دستاورد ها و چالش ها پرداختند که مهمترین آن مشکل کمبود فضای فیزیکی و کمرنگ بودن همکاری بین بخشی در سایر بخش های دانشگاه بود.
آنها از رییس دانشگاه خواستند ضمن حمایت مادی و معنوی از محققان برای پژوهش، ثبت اختراعات و کسب تاییدیه های لازم؛ ایجاد مسیری برای عرضه محصولات دانش بنیان به بازار مصرف را تسهیل کند.
در پایان جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران با قدردانی از زحمات اعضا هیات علمی، پژوهشگران، دانشجویان و کارکنان؛ این دانشکده را از معدود مراکزی برشمرد که علی رغم نوپا بودن دستاوردهای علمی بسیار ارزشمندی دارد.
وی موفقیت های دانشکده را به ویژه مدیون تلاش های دکتر جغتایی دانست که فارغ از فرایند های مرسوم، فرصتی برای رشد و تعالی جوانان باز کرده و مدیریتی شایسته سالارانه دارد.
پایان خبر//
مجید نظامی