سطح بالای کیفیت در دانشگاه جامع علمی کاربردی نتیجه برنامه ارزیابی های سیستماتیک سالیانه، مناسب و بروز بودن برنامه های آموزشی است
به نقل از روابطعمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی لرستان، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حاتمی رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان لرستان و برخی از مقامات استانی، آئین استقبال از دانشجویان نو ورود و مراسم گرامیداشت ۲۹ امین سالروز تاسیس این دانشگاه به صورت حضوری و مجازی در برگزارشد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در سخنانی با اشاره به اینکه طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با
کرونا، کلاسهای درسی این دانشگاه از ۱۵ آبان ماه به صورت حضوری تشکیل میشود، اظهار داشت: به دانشجویان، مدرسین و روسای مراکزی که تا امروز موفق به تزریق واکسن
کرونا نشدهاند، اعلام کردهایم که در این فرصت باقی مانده این کار را انجام دهند تا با خیال راحت در کلاسهای حضوری شرکت کنند.
تهیه طرح آمایش همه استانها
دکتر محمدحسین امید بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای بیانات مقام معظم رهبری و بیانیه گام دوم انقلاب، تلاش کرده که تکلیف خود را درست انجام دهد و برای کل کشور نیروهای مهارتی مورد نیاز را تربیت کند. در این راستا طرح توسعه برای استانها و مناطق مختلف کشور در نظر گرفتیم تا بر اساس آن نیرو تربیت کنیم.
وی بیان داشت: در یک کار بسیار با ارزش و فشرده که قابل استفاده برای همه دستگاهها است و همچنین با توافق نامهها با همه استانداران کشور، در یک سال اخیر طرح آمایش را نهایی کردهایم. در حال حاضر در تمام استانهای کشور میدانیم که در پنج سال آینده هر استان به چه سمت و سویی خواهد رفت. بر اساس این طرح آمایش، توسعه مراکز علمی و کاربردی و همچنین دورههای علمی کاربردی مدنظر قرار خواهد گرفت.
تحصیل بیش از ۳۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به اجرای طرح ماموریت گرایی در مراکز آموزشی این دانشگاه عنوان کرد: بر اساس این طرح، ماموریتهای مراکز علمی کاربردی مشخص شده و بر اساس آنها فعالیت میکنند. این امر کمک میکند که به صورت تخصصی دانشجویان را تربیت کنیم، وقتی بر اساس طرح آمایش است به این معنا است که زمینههای اشتغال در آن دیده شده و در این راستا به طور حتم دانش آموختگان ما راحت تر شغل پیدا میکنند، خودشان میتوانند کارآفرینی کنند و نقشی در توسعه پایدار کشور داشته باشند.
وی افزود: دوره تثبیت تمام شده و دوره توسعه پایدار و ارتقای سطح کیفیت مردم در دستور کار است و این امر با ایجاد اشتغال امکان پذیر میشود.
دکتر محمدحسین امید با اشاره به پذیرش ۱۰۶ هزار دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی طی امسال افزود: ممکن است تعدادی از اینها از حضور در دانشگاه منصرف شده باشند، با این اوصاف با این دانشجویان، تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر خواهد بود.
راه اندازی رشتههای تحصیلات تکمیلی به صورت محدود
در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: در سال جاری حدود پنج هزار کدرشته محل داشتیم. اینها بر اساس طرح ماموریت گرایی مشخص شدهاند و هر سال در دانشگاه این پویایی وجود دارد که رشتههایی که جامعه به هر دلیلی از آنها استقبال نمیکند را حذف کند، هر سال بیش از ۱۰۰ رشته در دانشگاه حذف و بیش از ۱۰۰ رشته جدید جای آنها را میگیرد.
وی بیان کرد: در سالجاری ۸۰۰ کدرشته محل جدید داشتیم و این نشان دهنده پویایی دانشگاه جامع علمی کاربردی و همچنین هماهنگی با نیازهای جامعه است، اجرای طرح آمایش در این زمینه به ما کمک بیشتری میکند.
دکتر محمدحسین امید در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه ریزی برای داشتن رشتههای تحصیلات تکمیلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت: این امر به صورت محدود و به صورت پروژه محور در دستور کار قرار گرفته است. نیازها به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام شده و در حال مذاکره هستیم، امیدواریم به صورت خیلی محدود در این رابطه به جمع بندی برسیم، عمدتاً در این راستا نیز دورههایی که ۱۰۰ درصد مهارتی و پروژه محور هستند را خواهیم داشت.
در ادامه این مراسم از علیرضا سرلک (دانش آموخته مرکز آموزش علمی کاربردی شیشه لرستان)، نایب قهرمان مسابقات کشتی آزاد جهان و همچنین دکتر سعید فرحبخش رئیس سابق این واحد استانی تجلیل شد.
غباروبی مزارشهدا و دیدار با روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان لرستان و نشست با همکاران از دیگر برنامه حضور دکتر امید در لرستان بود.