عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی

تاثیری تاب آوری در سلامت روان جوانان و نوجوانان

کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به تاب آوری در جوانان و نوجوانان گفت: مواجهه و چالش با مشکلات زندگی، بخشی از زندگی روزانه است، افرادی که از مهارت تاب آوری استفاده می کنند، می توانند پس از یک اتفاق ناگوار در مدت زمانی کوتاه به شرایط اولیه زندگی خود برگردند و زندگی روزمره را از سر بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، «شهین لنگری» افزود: این دسته از افراد انعطاف پذیر، دقیق و خلاق هستند که می توانند خود را با شرایط سازگار کنند، آنان می دانند چگونه با مشکلات روبه روشوند و در نتیجه از تجارب زندگی خود درس های زیادی می آموزند.
وی ادامه داد: برای تاب آوری باید اهداف واقع گرایانه در زندگی ترسیم و برای  رسیدن به آن تلاش کنید ودید مثبتی از خود داشته باشید و به توانایی ها و نقاط قوت خود اعتماد کنید.
وی اضافه  کرد: توانایی مدیریت احساسات و هیجان های تکانشی را در خودتان ایجاد  کنید و هم چنین از تقویت مهارت های ارتباطی و حل مسئله ای غافل نشوید.
کارشناس سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: پذیرش کمک و حمایت از طرف کسانی که از شما مراقبت می کنند و به شما گوش می دهند، قابلیت تاب آوری را تقویت می کند.
«شهین لنگری: افزود :شما نمی توانید واقعیت را تغییر دهید تا حوادث ناگوار وشدید اتفاق نیفتد، اما می توانید در تفسیر مشکل و پاسخ دادن به این رویداد ها تغییر  ایجاد کنید، در حالی که برای حل بحران تلاش دارید سعی کنید بیندیشید بعد از این اتفاق وپشت سر گذاشتن غم ها و سختی ها چگونه ممکن است شرایط آینده کمی بهتر باشد.
وی با اشاره به این که به دنبال فرصت هایی برای خودشناسی باشید، افزود: بسیاری از افرادی که مصیبت ها و سختی ها را پشت سر گذاشته اند، بیان می کنند در ادامه مسیر روابط بهتری برقرار کرده اند، احساس قدرت بیشتر هنگام آسیب پذیری داشته اند و احساس ارزشمندی و معنویت در آن ها افزایش یافته و بیشتر قدر زندگی را می دانند.
وی ادامه داد: اعتماد به نفس و توانایی هایتان را برای حل مشکلات رشد دهید، اعتماد کردن به خودتان به صورت غریزی به ایجاد تاب آوری کمک می کند.