علوم پایه | دانشگاه ارومیه

دانشگاه ارومیه؛ هرهفته یک فناوری، هفته هفتم: اسپری نانو ضدآب، ضد باکتری، ضد لک و ضد آتش

دانشگاه ارومیه؛ هرهفته یک فناوری

مدیریت فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه در نظر دارد نسبت به معرفی فناوری‌های تولید شده در این دانشگاه اقدام نماید. در این راستا و در قالب برنامه «دانشگاه ارومیه؛ هر هفته یک فناوری» به صورت هفتگی، فناوری‌های تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه معرفی خواهد شد. اجرای این برنامه قدمی موثر در شناساندن فناوری‌های تولید شده توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ارومیه و کمک به بازاریابی و فروش محصولات فناورانه دانشگاه خواهد بود.

هفته هفتم

عنوان فناوری

اسپری نانو ضدآب، ضد باکتری، ضد لک و ضد آتش

معرفی تیم طراحی و توسعه محصول

دکتر سجاد پیرسا فارغ التحصیل رشته شیمی تجزیه از دانشگاه تربیت مدرس از سال ۱۳۹۲ عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه هستند. ایشان هم اکنون مشغول ادامه تحقیقات و آزمایشات خود در این زمینه‌ها هستند.

دکتر سجاد پیرسا عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

معرفی فناوری یا محصول

این محصول که مبتنی بر فناوری نانو تولید شده است. در صنایع بسته‌بندی، محافظت از پوشاک، مبلمان و مواردی از این قبیل کاربرد دارد. این  محصول می‌تواند در تمامی محصولات نساجی و سطوحی نظیر چرم، پنبه، فلز، پلاستیک و کاغذ استفاده شود. برای حفاظت سریع و اثربخش، این محصول به سادگی بر روی سطوح اسپری شده و بعد از چند دقیقه به طورکامل خشک می‌شود.

ویژگی‌ها و مزایای رقابتی

سازگار با محیط زیست

عاری از مواد شیمیایی و آئروژل

حاوی مواد ضد میکروبی و ضد ارگانیسم‌ها

فاقد نمونه داخلی و خارجی

دارای خاصیت ضد آب، آتش و ضد لک

موارد کاربرد

صنایع غذایی

صنایع داروسازی

صنایع چوب

صنایع نساجی

شهرسازی و ساختمانی

تصاویر محصول