نهمین دوره نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با حمایت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی برگزار میشود
نهمین دوره نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس)، ۱۷ تا ۲۱ آبان ماه با حمایت پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تبریز برگزار میشود.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، آبان ماه هر سال در راستای بهبود فضای کسب و کار دانش بنیان و با رویکرد توسعه و تجاری سازی فناوری در تبریز برگزار می شود.
این نمایشگاه و جشنواره در سنوات گذشته با عنوان نمایشگاه و جشنواره فناوری های نو و پیشرفته ربع رشیدی برگزاری میشد که از سال ۱۳۹۶ با تغییر عنوان به نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی و نام اختصاری RINOTEX به فعالیت خود ادامه داده است.
دوره اول نمایشگاه در سال ۱۳۸۴ و دوره های بعدی آن از سال ۱۳۹۳ به طور مستمر برگزار شده است. در سال ۱۳۹۹، هشتمین دوره این نمایشگاه به دلیل همه گیری ویروس کرونا برای نخستین بار به صورت مجازی در بستر وب سایت رینوتکس و با همکاری شرکت های فعال در این حوزه برگزار شد.
این نمایشگاه که در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار می شود از سراسر دنیا بازدید کننده و شرکت کننده دارد. از جمله ویژگی ها و مزایای نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، تمرکز بر تجاری سازی فناوری، زون بندی تخصصی نمایشگاه و امکان دسترسی مشتریان و مصرف کنندگان فناوری به فناوران و امکان ایجاد ارتباط و تعاملات شبکه ای در حوزه مرتبط تلاش ویژه برای حضور مشتریان فناوری از کل کشور، ارزش گذاری به عناصر اجرایی و اقتصادی در داوری و ارزیابی طرح ها، حضور نمایندگان صندوق های سرمایه گذاری و سازمان های حمایتی در جوار نمایشگاه و امکان آشنایی فناوران با حمایت های آن ها، حضور شتاب دهنده های حوزه فناوری و امکان تعامل ایشان با فناوران و جذب سرمایه گذار برای طرح ها، حضور تشکل های تولیدی و سازمانهای مصرف کننده فناوری برای معرفی نیازهای فناورانه خود و ایجاد ارتباط متقابل بین دانشگاه و صنعت، حضور مشاوران حوزه کسب و کار دانش بنیان در جوار نمایشگاه و تلاش مستمر بعد از ایام نمایشگاه برای معرفی طرحهای فناورانه حاضر در نمایشگاه به سرمایه گذاران است.
نهمین دوره نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی قرار است ۱۷ تا ۲۱ آبان ماه به صورت حضوری – مجازی برگزار شود.
گفتنی است، «ربع رشیدی» که نام آن بر نمایشگاه «رینوتکس» نهاده شده، قدیمی ترین شهرک دانشگاهی ایران و قطب علوم و فنون اسلامی و انسانی در قرون وسطی بوده که به استناد آثار مورخان و وقفنامه ای که از بانی دانشمند آن، خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، به یادگار مانده، تاثیر به سزایی در اعتلای فرهنگ و تمدن بشری داشته است.