ظرفیت سنجی دوره های آموزشی کوتاه مدت علمی کاربردی انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بر اساس ظرفیت سنجی به عمل آمده از مراکز آموزش علمی کاربردی و مجری دوره های کوتاه مدت علمی کاربردی در سطح واحدهای استانی دانشگاه و در نظر گرفتن امکان سنجی مربوط، ظرفیت مراکز آموزش علمی کاربردی در دوره های کوتاه مدت علمی کاربردی در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۵۰۰۰ مهارت جو برآورد شد.
دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت نیازسنجی آموزشی و ظرفیت های بالقوه استانی و به منظور هدفمند کردن اجرای دوره های کوتاه مدت و سهولت در صدور مجوز قطعی به مجریان غیر علمی کاربردی، برنامه های توسعه فعالیتهای سال ۱۴۰۰ مراکز آموزش علمی کاربردی واحدهای استانی سراسر کشور در حوزه آموزشهای کوتاه مدت اخذ و ظرفیت پیش بینی شده واحدهای استانی برای اجرای دوره های کوتاه مدت در سال جاری قریب به ۶۵۰۰۰ نفر برآورد شده است.
وی افزود: جمع کل دوره های درخواستی مراکز آموزشی ۱۷۲۰ دوره کوتاه مدت بوده که از این میان ۳۹% دوره تک درس، ۳۸% تک پودمان و ۲۳% دوره آزاد می باشد. بر این اساس واحدهای استانی تهران شرق و البرز بیشترین سهم را به نسبت سایر واحدهای استانی دانشگاه داشته و مناطق یک، سه و هفت در میان مناطق ۹ گانه دانشگاه در ظرفیت سنجی اخیر، بالاترین سهم از ظرفیت پیش بینی شده را به خود اختصاص داده اند.
در پایان معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: توصیه میشود مراکز آموزش تحت نظارت این دانشگاه حداقل به میزان ۲۰ درصد ظرفیت اسمی دورههای مقطعدار (بلند مدت) در زمینه دورههای کوتاه مدت فعالیتهای هدفمند داشته باشند.
جدیدترین اخبار

حلول ماه مبارک رمضان مبارک باد.
