کارشناس تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج: استفاده از محلولهای گاواژ جهت پیشگیری از سوءتغذیه در بیماران بستری در بخشهای مراقبت ویژه و کرونا ضروری است
سکینه قاسمی صداقت در خصوص مشکلات تغذیهای که برای بیماران بستری در بخشهای مراقبتهای ویژه(ICU) و کووید ۱۹ (ICU کرونا ) بوجود میآید اظهار داشت: یکی از مشکلات بیماران بستری در این بخشها سوءتغذیه است که در روند بهبودی آنان تاثیر میگذارد.
قاسمی بیان کرد: حمایتهای تغذیهای مناسب در این بیماران علیالخصوص بیماران درگیر به کووید ۱۹ که به علت کاهش اشتها و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن با وضعیتهای جدی مواجهاند حائز اهمیت فراوان است.
وی در این خصوص اظهار کرد: حمایتهای تغذیهای در این بیماران با استفاده از محلولهای گاواژ تجاری استاندارد و پرپروتئین انجام میشود و با توجه به اینکه این محلولهای گاواژ حاوی انرژی، مواد مغذی و ویتامینهای موردنیاز این بیماران است میتواند در روند بهبودشان کمک کند که این فرآیند با توجه به شرایط بیماری تحت نظر پزشک و کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی صورت میگیرد.
کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی بیمارستان زینیه تاکید کرد :کارشناسان تغذیه و رژیمدرمانی پس از دریافت مشاوره تغذیه توسط پزشک،ارزیابی تخصصی تغذیه را برای بیماران انجام میدهند.
انتهای پیام/ه.ح ۴۰۵۰
قاسمی بیان کرد: حمایتهای تغذیهای مناسب در این بیماران علیالخصوص بیماران درگیر به کووید ۱۹ که به علت کاهش اشتها و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن با وضعیتهای جدی مواجهاند حائز اهمیت فراوان است.
وی در این خصوص اظهار کرد: حمایتهای تغذیهای در این بیماران با استفاده از محلولهای گاواژ تجاری استاندارد و پرپروتئین انجام میشود و با توجه به اینکه این محلولهای گاواژ حاوی انرژی، مواد مغذی و ویتامینهای موردنیاز این بیماران است میتواند در روند بهبودشان کمک کند که این فرآیند با توجه به شرایط بیماری تحت نظر پزشک و کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی صورت میگیرد.
کارشناس تغذیه و رژیمدرمانی بیمارستان زینیه تاکید کرد :کارشناسان تغذیه و رژیمدرمانی پس از دریافت مشاوره تغذیه توسط پزشک،ارزیابی تخصصی تغذیه را برای بیماران انجام میدهند.
انتهای پیام/ه.ح ۴۰۵۰