عمومی | دانشگاه علوم پزشکی قزوین

دستاوردهای سفر وزیر بهداشت به قزوین

دکتر بهرام عین الهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت سیزدهم، شامگاه پنج شنبه ۱۸ شهریور  ۱۴۰۰ در سفری پنج ساعته به استان قزوین، ضمن بازدید از مرکز  تجمیعی واکسناسیون شبانه روزی و  مرکز آموزشی و درمانی مستقل ولایت قزوین، در نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی با ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونای استان شرکت کرد.

احداث دانشکده های داروسازی و طب سنتی، بازگشایی دانشگاه ها در میانه مهرماه ۱۴۰۰، افزایش تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، رفع موانع طرح بیمارستان بدون دیوار قزوین ( مراقبت در منزل )، واکسینه کردن تمام کارگران،اجرای قرنطینه هوشمند،جبران کمبود تخت اورژانس و پرداخت معوقات کادر درمان از جمله دستاوردهای نخستین سفر وزیر بهداشت دولت سیزدهم به استان قزوین بود.

در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله که با حضور اعضای ستاد استانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین، فرماندهی سپاه صاحب الامر استان و نمایندگان مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی برگزار شد؛ وزیر بهداشت با قدرشناسی از خدمات مدافعان سلامت گفت: از مدافعان سلامت با همه کمبودهایی که وجود دارد، ضمن شرمندگی، تقدیر و تشکر می کنم، امیددارم در ماه عزای امام حسین ( ع ) اجرشان با سیدالشهدا باشد.

وزیر بهداشت با بیان خاطره ای از دوران دفاع مقدس، نقش و حضور مردم در صحنه را مهم دانست و افزود: خوشبختانه مردم ما در همه صحنه ها حضور دارند و این بزرگ ترین پشتوانه جمهوری اسلامی است. متاسفانه در همه گیری کرونا صحنه های ناگواری را شاهد هستیم. ما در جنگ تحمیلی هشت ساله حدود ۳۰۰ هزار شهید داشتیم، اما در این یک سال و نیم کرونا، بیش از ۱۱۰ هزار نفر از هموطنان را از دست دادیم.

دکتر عین الهی با ابراز خرسندی از حضور یکپارچه مردم و مسولان در استان قزوین برای مقابله با کرونا گفت: امروز شنیدم که حسینیه مشهور آسید جمال قزوین در ماه عزای امام حسین به گونه ای دیگر در تعظیم این شعار اقدام کرده است و این حسینیه به مرکز واکسناسیون تبدیل شده است. این یعنی پای کارآمدن مردم و بسیج.

وزیر بهداشت به ضرورت تسریع در واکسیناسیون مردم اشاره کرد و افزود: دولت را که تحویل گرفتیم، واکسن نداشتیم، شخص رئیس جمهور،معاون اول و همه وارد کار شدند و بجای باران، سیل بارید و نگرانی ما امروز کمبود واکسیناتور بود که با دستور سردار سلامی به فرماندهان سپاه استان ها، این نگرانی نیز رفع شد و سپاه به کمک حوزه سلامت می اید و این مهم نیز انجام می شود.

دکتر عین الهی در بخش دیگر از سخنانش گفت: با دیدن مرکز شبانه روزی واکسیناسیون قزوین خستگی ام در رفت و وقتی از تیم دانشجویانی که آنجا بودند، پرسیدم خسته اید؟ گفتند نه، می خواهیم به مردم خدمت کنیم.

وزیر بهداشت به برنامه های این وزارتخانه برای مقابله با کرونا اشاره کرد و افزود: بناست  در کنار تداوم واکسیناسیون،محدودیت هایی و قرنطینه هوشمند را ایجاد کنیم به این معنا که تردد ها با کارت واکسن باشد و کسانی که واکسینه شده اند بتوانند تردد داشته باشند. همچنین واکسینه کردن تمام کارگران را در دستور کار داریم، زیرا آنان در اقتصاد موثر هستند و باید واکسینه شوند.

دکتر بهرام عین الهی از ناکارآمد بودن آموزش مجازی در پزشکی انتقاد کرد و گفت: بازگشایی دانشگاه ها به ویژه دانشگاه های علوم پزشکی اولویت ماست و من از روسای دانشگاه ها خواسته ام تا تمهیدات بازگشایی دانشگاه های علوم پزشکی از نیمه مهرماه را در دستور کار خود داشته باشند.

وزیر بهداشت به اهمیت رشته های بهداشت کار و حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی قزوین به علت صنعتی بودن این استان اشاره کرد و ضمن موافقت با راه اندازی دانشکده داروسازی در این دانشگاه گفت: حتما باید زیرساخت های ایجاد دانشکده داروسازی فراهم شود