عمومی | دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ خوش درخشید

وبدا؛ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارائه کارنامه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در امر مدیریت و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: خوشبختانه با همت کادر بهداشت و درمان، همراهی مردم و مسئولین استان، این دانشگاه توانست با ارائه عملکردی مطلوب، به جایگاه برتر در بین دانشگاه ها دست پیدا کند.
به گزارش وبدا؛ دکتر فریدون رحمانی در پنجاه‌ و یکمین‌ نشست ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: بررسی عملکرد دانشگاه ها در چندین شاخص از جمله بستری محتمل، مشکوک یا قطعی کووید ۱۹ ، درصد وجود حداقل یک بیماری زمینه ای در بیماران، درصد بیماران بستری با کاهش سطح هوشیاری در بدو ورود و درصد کشندگی در بستری این بیماران نشان از موفقیت دانشگاه علوم پزشکی در مقایسه با سایر استان ها در موج چهارم و پنجم کرونا دارد.
به گفته وی، چهارمحال و بختیاری به لحاظ میزان بستری بیماران در جایگاه اول کشوری قرار گرفته و در مقایسه با استان های دیگر سخت ترین پیک را پشت سر گذاشته است.
وی تصریح کرد: این درحالی است که به لحاظ وجود حداقل یک بیماری زمینه ای در بیماران بستری این استان در جایگاه ۸ استان اول کشور قرار گرفته و بیماران با حال بد به بیمارستان ها مراجعه و بستری شده اند.
وی اضافه کرد: میانگین بستری بیماران با کاهش سطح هشیاری در بدو ورود در استان بالاتر از میانگین کشوری بوده است و این درحالی است که جایگاه چهارمحال و بختیاری بلحاظ درصد کشندگی در موارد بستری جزء استانهای پایین جدول و با کمترین میزان مرگ و میر بیماران بستری بوده است.
دکتر رحمانی ارائه خدمات با کیفیت و استفاده از روش های درمانی موثر را از عوامل موثر در کسب موفقیت دانشگاه در مدیریت موج چهارم و پنجم بیماری کرونا برشمرد.
وی با اشاره به تخصیص تمامی تخت های بخش های ویژه به درمان بیماران بد حال کرونایی افزود: میانگین سنی موارد فوتی نسبت به میانگین کشوری تفاوت چندانی ندارد وتقریبا برابر با میانگین سنی فوتی ها در کشور است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: بررسی شاخص ها در کنار امکانات، تجهیزات و تنگناهای موجود، نداشتن بیمارستان های خصوصی، مانند: ارتش،‌ شرکت نفت، فولاد و سایر بیمارستان های غیر دانشگاهی در استان و کمک گرفتن از تنها بیمارستان غیر دانشگاهی، بیمارستان امام علی(ع) تامین اجتماعی نشان از عزم جدی و همت والای تیم مدیریتی و کادر بهداشت و درمانی برای مقابله با این بیماری منحوس دارد.
گفتنی است، پنجاه‌ و یکمین‌ نشست ستاد استانی مقابله با کرونا استان به ریاست استاندار و با حضور دادستان انقلاب اسلامی، ریاست و معاونین بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی شهرکرد و جمعی از مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و فرمانداران شهرستان های ۱۰ گانه استان از طریق ویدئو کنفرانس با محوریت تشریح آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا و روند واکسیناسیون به گروه‌های‌ هدف، روز چهارشنبه‌ ۱۷ شهریورماه ۱۴۰۰ در سالن اجتماعات شهید مردانی استانداری تشکیل شد.