عمومی | مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل

وبینار گزارش عملکرد فعالیت‌های آموزشی ترویجی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان‌ اردبیل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، در جلسه شورای مدیران موسسه آموزش و ترویج کشاورزی که با حضور رئیس و اعضای شورا متشکل از آقایان دکتر علی‌اکبر مویدی معاون سازمان و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر سید کریم موسوی قائم مقام رئیس موسسه، دکتر حسین نوری معاون علمی و فناوری، خانم دکتر ارکیده حیدرنژاد معاونت آموزشی موسسه، مهندس علیرضا سید اسحاقی مدیرکل دفتر شبکه دانش و رسانه‌های ترویجی، دکتر رحیم میرزائی معاون دفتر آموزش کارکنان و تعدادی از همکاران موسسه و رئیس و معاونین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، پژوهشگر مروج ارشد کشور و روسای ادارات و واحدهای آموزشی روز دوشنبه ۸ شهریورماه سال جاری به صورت مجازی برگزار شد.

رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل، گزارش فعالیت‌های شاخص آموزشی و ترویجی سال ۹۹ و برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ را ارائه کردند.

دکتر حسین کربلائی خیاوی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گزارش جامعی از فعالیت‌های آموزشی و توانمندسازی زنان روستایی، آموزش‌های کارکنان، فعالیت‌های انجام شده در طرح یاوران تولید، آموزش‌ها و سخنرانی‌های علمی ارائه شده در شبکه شاک، فعالیت‌ها و همکاری در زمینه آموزش بهره‌برداران با مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان اردبیل، طرح‌های تحقیقی ترویجی و ... در سال ۹۹ ارائه کردند. همچنین برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۰ این مرکز در حوزه آموزش و ترویج تشریح شد.

وی افزود: در زمینه آموزش بهره‌برداران و توسعه فعالیت‌های روستایی ۸۲ دوره، آموزش کارکنان ۳۳ دوره، نشریات ترویجی ۴ فقره، روز مزرعه ۶ مورد، انتقال یافته‌های تحقیقاتی ۷ مورد، مقالات ترویجی ۱۲ فقره، برنامه رادیویی ۲۰ مورد، تلویزیونی ۲ مورد، اثربخشی طرح یاوران تولید ۴۷ مورد، شاک ۱۳ دوره، ویدئو کنفرانس ملی ۷ مورد، گزارش نهایی تحقیقی ترویجی ۱۸ فقره و گزارش تحلیلی علمی ۱ فقره بخشی از عملکرد مرکز در سال ۱۳۹۹ بوده است.

دکتر مویدی معاون آموزش و ترویج کشاورزی سازمان تات در این نشست مجازی، ضمن تقدیر از فعالیت‌های آموزشی ترویج مرکز استان اردبیل که نسبت به سال‌های گذشته رشد خوبی داشته است، اظهار کرد: برگزاری این جلسات باعث ایجاد فرصت بهتری برای ارتباطات هدفمند بین مدیران ستادی موسسه و روسای مراکز خواهد شد.

وی افزود: باید در نظر داشت که موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با موسسات پژوهشی متفاوت است و این تفاوت در عملکرد و بودجه و اعتبارات نمود دارد و حساسیت موضوع آموزش و ترویج در کل زیربخش های حوزه کشاورزی باید مدنظر قرار گیرد.

دکتر مویدی بیان کرد: ارائه گزارش عملکرد فعالیت‌های آموزشی ترویجی مراکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان‌ها باعث می‌شود حق این فعالیت‌های گسترده ادا شود و اتاق فکری ایجاد شود تا همکاری‌ها گسترده‌تر شده و مشارکت در زمینه فعالیت‌های مشترک بهبود یابد.

دکتر حسین نوری معاون علمی و فناوری استان اردبیل را از شاخص ترین اجراکنندگان طرح یاوران تولید در کشور نام برد و اظهار داشت: در پنج جمع بندی گزارش عملکرد اجرای طرح یاوران تولید به صورت ملی، گزارش های رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل را به عنوان الگو به سایر استان ها توصیه کردیم.

وی در زمینه گزارشات اثربخشی گفت:مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل در این زمینه کاملاً موفق عمل کرده است و امیدواریم به همین منوال ادامه داشته باشد. در ادامه معاونین و مدیران کل موسسه آموزش و ترویج کشاورزی ضمن بحث و بررسی پیشنهادهای لازم را ارائه کردند.