رکورد تعداد بیماران بد حال و تحت مراقبت در آی سی یو مراکز درمانی چهارمحال و بختیاری شکسته شد
وبدا؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای شیوع بیماری کووید ۱۹ به لحاظ تعداد بیماران بدحال رکورد زده ایم و بیش از ۸۰ بیمار بد حال در بخش های مراقبت ویژه تحت درمان هستند.
وبدا؛ دکتر مجید شیرانی افزود: به لحاظ تعداد بیماران بستری و تعداد بیماران بد حال در شرایط بسیار سختی هستیم و تعداد بیماران بستری دائم و تعداد کسانی که بصورت بستری موقت در حال درمان هستند افزایشی است.
به گفته وی، ورودی بیمارستان های استان کماکان افزایشی است و بیمارانی که مراجعه دارند کسانی هستند که درمان ساده سرپایی را دریافت و پاسخ مناسبی نگرفته اند و اکثر بیماران گرفتار و بدحال هستند.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا بیماری پیشرونده ای و کاملا تنفسی است و ریه ها را گرفتار می کند و بیمار قبل از فوت چند روزی بدحال می شود افزود: ممکن است بیمار همزمان با کووید ۱۹ دچار عارضه دیگر همچون قلبی شود و فوت کند. البته مدارک و مستنداتی هم وجود دارد که در برخی موارد نادر بیماری کووید ۱۹ سکته قلبی را تشدید می کند که این مستندات قطعی نیست و نیازمند مطالعه و بررسی بیشتر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، در تشریح آمار جدید بیماری کرونا در بیست و هفتمین روز از مردادماه سال ۱۴۰۰ در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت ۱۳۴۲ بیمار با علایم بالینی مشکوک به بیماری کرونا به مراکز بهداشتی و درمانی سرپایی و بیمارستانی استان مراجعه داشته اند که از این تعداد ۲۳۷ بیمار با علایم مشکوک به این بیماری در مراکز درمانی بستری شدهاند.
به گفته وی، طی ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۳۹۳ نفر از مراجعه کنندگان در بخش سرپایی و ۸۲ نفر از بستری شدگان مشکوک به کووید_۱۹ در مراکز بیمارستانی استان، مثبت قطعی اعلام شد.
دکتر شیرانی افزود: هم اکنون ۶۸۰ بیمار مثبت قطعی و مشکوک به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند که از این تعداد ۵۷۳ نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ نتایج آزمایشات برای رد یا تایید بیماریشان هستند.
وی با ابراز تاسف از اینکه، طی ۲۴ ساعت گذشته ۴ مورد جدید فوتی ناشی از ابتلا به بیماری کووید_۱۹ در استان گزارش شد، مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به این بیماری در چهارمحال و بختیاری را ۱۲۹۹ نفر اعلام نمود.
دکتر شیرانی گفت: هم اکنون ۸۴ بیمار با شرایط بحرانی و حال عمومی نسبتاً بد در بخش های مراقبت ویژه مراکز درمانی استان تحت مراقبت و درمان هستند.