دوره آموزشی تاب آوری در بحران کرونا ویژه مددکاران اجتماعی تابعه دانشگاه برگزار شد
دوره آموزشی شغلی تاب آوری در بحران کرونا توسط اداره مددکاری اجتماعی معاونت درمان دانشگاه برای مددکاران اجتماعی بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقل از معاونت درمان ، شهره سادات میرباقری سرپرست اداره مددکاری اجتماعی در این کارگاه از زحمات مددکاران در راستای حمایت روانی اجتماعی از بیماران و بازماندگان متوفیان ناشی از کرونا تقدیر کرد.
وی در ادامه به بیان توضیحاتی درخصوص پاندمی کووید ۱۹ در بیمارستان ها و لزوم ارایه خدمات مددکاران اجتماعی در حوزه حمایت روانی اجتماعی از بیماران مبتلا به کرونا و بازماندگان متوفیان کرونا و خانواده های آنان مطابق پروتکل های ابلاغی وزارت بهداشت پرداخت.
سرپرست اداره مددکاری اجتماعی خاطرنشان کرد: با توجه به این که مددکاران بیمارستان با مشکلات خانوادگی بیماران، عوارض اجتماعی اقتصادی ناشی از کرونا مانند بیکاری سرپرست خانوار، افزایش هزینه های زندگی، افزایش خشونت های خانگی، افزایش موارد خودکشی، افزایش مشکلات افراد بیخانمان مبتلا به سوء مصرف از نزدیک درگیر هستند در معرض فرسودگی شغلی قرار دارند.
وی توجه به کاهش فرسودگی شغلی در شرایط بحرانی کرونا را یک اولویت سیاستگذاری آموزشی و مدیریتی عنوان کرد.
سپس دکتر امینی در خصوص تاب آوری در کودکان و نوجوانان، اختلال شایع در کودکان در دوران کرونا مدل های تاب آوری، عوامل موثر بر تاب آوری، راهکارهای عملی برای افزایش تاب آوری توضیحاتی را بیان کرد.
دکتر ذبیحی نیز با اشاره به نحوه تاب آوری در بزرگسالان و خود مراقبتی حرفه ای به بیان مطالبی درخصوص تاثیر همه گیری بر حرفه های یاورانه، تاثیر شرایط همه گیری بر مددکاران اجتماعی، علایم و نشانه های فرسودگی شغلی(جسمی، روانی - شناختی، روانی - عاطفی، اجتماعی، معنوی و حرفه ای ) ، خستگی ناشی از دلسوزی، ترومای نیابتی و درگیری بیش از حد با کار و تکنیک های مدیریت مراقبت از خود پرداخت.
انتهای پیام/
کدخبرنگار: ۷۷۰۰ س.ع