عمومی | دانشگاه تهران

تمامی اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه واکسینه می‌شوند

معاون دانشجویی دانشگاه تهران، با تاکید بر اهمیت سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه گفت: «با توجه به ازدحامی که در مراکز واکسیناسیون وجود دارد و برای رفاه حال همکاران دانشگاهی، طی رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت و درمان، ستاد ملی کرونا و دانشگاه علوم پزشکی صورت پذیرفت مقرر شد با توجه به فضا و متخصصان خوبی که در دانشگاه و مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه وجود دارد واحدی به منظور واکسیناسیون راه‌اندازی شود تا در یک فضای آرام و بدون استرس واکسیناسیون همکاران دانشگاهی انجام شود».
وی درباره اولویت مراجعه به مرکز واکسیناسیون دانشگاه اعلام کرد که بنا بر تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا کلیه اعضای هیات علمی در تمامی رده سنی و کارکنان و خانواده اعضای هیات علمی و کارکنان بر اساس رده سنی اعلامی از سوی ستاد ملی کرونا می‌توانند با مراجعه به لینک http://u-test.ir/app نسبت به تعیین نوبت واکسیناسیون اقدام کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه در ادامه افزود: «از هفته گذشته ابتدا با توجه به رده سنی اعلام شده کار تزریق واکسن آغاز شد، ولی با توجه به مجوز ستاد ملی کرونا از این هفته واکسیناسیون اساتید در تمامی رده‌های سنی با تعیین وقت قبلی و برای کارمندان و خانواده دانشگاهیان بر اساس رده‌های سنی اعلام شده انجام می‌شود».
وی اعلام کرد که دانشگاه در حال رایزنی است تا با توجه به خطرات پیش رو برای کارمندان و احتمال ابتلای آنان، امکان واکسیناسیون کارکنان نیز بدون توجه به رده سنی فراهم شود.
دکتر حبیبا با تاکید بر اینکه هدف دانشگاه این است که با واکسیناسیون شرایطی را فراهم کنیم که هر چه زودتر امکان حضور استادان و دانشجویان را در دانشگاه فراهم کنیم و همچنین به واکسیناسیون کشوری کمک کنیم افزود: «افراد درجه اول خانواده اعضای هیات علمی و کارمندان اعم از پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان می‌توانند با توجه به اعلام رده سنی در لینک اعلام شده ثبت نام کنند و در دانشگاه واکسینه شوند، اما نکته مهم این است که هر فرد از اعضای خانواده بایستی به صورت جداگانه نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام نماید».

معاون دانشجویی دانشگاه همچنین اعلام کرد: «برای واکسینه کردن دانشجویان دوره دکتری که در آزمایشگاه و خوابگاه حضور دارند نیز مجوزهای لازم را کسب کرده‌ایم و همکاران مرکز بهداشت در حال هماهنگی هستند تا در آینده نزدیک واکسیناسیون این دانشجویان نیز آغاز شود».
دکتر حبیبا در خصوص واکسیناسیون مراکز دانشگاهی خارج از تهران نیز گفتند که این واحدها می‌توانند با رایزنی با مراکز بهداشت شهر یا استان محل کار خود نسبت به واکسیناسیون اساتید و کارکنان خویش اقدام نمایند.

دکتر شفیعی نیا، رئیس مرکز بهداشت دانشگاه، نیز با اعلام اینکه فعلاً آنچه بر اساس موجودی‌ها در اختیار ما قرار گرفته واکسن سینوفارم است، از کارمندان و اعضای هیات علمی و خانواده آنها خواست که حتماً بر اساس نوبت‌های اعلامی مراجعه کنند تا دچار مشکل نشوند.
وی درباره برنامه واکسیناسیون و افراد واکسینه شده در دانشگاه گفت: «بر اساس تکلیفی که هیات رئیسه دانشگاه بر عهده ما گذاشتند از چند هفته پیش شروع به رایزنی کردیم و خوشبختانه مجوزهای لازم را برای راه اندازی مرکز واکسیناسیون در دانشگاه کسب کردیم، بدین ترتیب همکاران دانشگاهی بدون معطلی در مراکز واکسیناسیون بیرون، می‌توانند صرفاً از طریق ثبت نام در سامانه و پس از دریافت پیامک تعیین نوبت در همان روز تعیین شده از ساعت ۹ الی ۳۰ :۱۲ به باشگاه دانشجویان دانشگاه مراجعه نمایند که از هفته پیش با واکسیناسیون انتظامات دانشگاه، ۲۰۰ نفر واکسینه شدند و از امروز هم واکسیناسیون اعضای هیات علمی آغاز شده است».

وی در پاسخ به اینکه اعضای هیات علمی و کارمندانی که دوز اول را تزریق کرده‌اند برای دوز دوم می‌توانند به دانشگاه مراجعه کنند گفت: «فعلا تزریق برای نوبت اول انجام می‌شود و ازآنجا که ممکن است واکسنی که در دور اول استفاده کردند با واکسنی که ما تزریق می‌کنیم تفاوت داشته باشد بهتر است این افراد به همان محلی که دوز اول را تزریق کرده‌اند مراجعه کنند».
رئیس مرکز بهداشت درباره افرادی که به تازگی به کرونا مبتلا شده‌اند به دستورالعمل‌های اعلامی از سوی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: «معمولا کسانی که مبتلا شده‌اند سه ماه بعد می‌توانند واکسن بزنند مگر اینکه بیماری آنها مدت زمان زیادی طول کشیده باشد و برای کسانی که علائمی ندارند واکسن تزریق می‌شود و کسانی که علائم دارند توصیه می‌شود که تست بدهند».