دستورالعمل بهداشتی برگزاری آزمون ارشد اعلام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ به نقل از ایسنا، آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ در نوبت صبح روزهای چهارشنبه(ششم مرداد)، پنجشنبه(هفتم مرداد) و جمعه(هشتم مرداد) سال ۱۴۰۰ و براساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی مربوط برگزار خواهد شد.
تعداد ۳۶۷ داوطلب آزمون ارشد اعلام کردهاند که به کرونا مبتلا هستند، محل برگزاری آزمون متقاضیان با توجه به شهرستان درج شده در بند ۳۷ تقاضانامه ثبتنامی آنان تعیین شده است.تعداد شهرهای میزبانبرگزاری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ به نسبت سال گذشته ۱۲۴ درصد و تعداد حوزه ها حدود ۵۶ درصد افزایش داشته است.
همچنین تعداد ۶۳۴ هزار و ۵۴ داوطلب آزمون در کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ شرکت کردند که ۵۳ درصد آنها را زنان تشکیل می دهند.
در روز اول برگزاری آزمون تعداد ۷۲ هزار و ۳۰۶ داوطلب در ۳۴ رشته، در روز دوم ۳۰۵ هزار و ۹۱۳ داوطلب در ۶۳ رشته و در روز سوم نیز تعداد ۲۵۵ هزار و ۸۳۵ داوطلب نیز در ۶۳ رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ رقابت خواهند کرد.
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که براساس، آخرین اطلاعات درباره راههای انتشار ویروس کرونا و مخاطرات احتمالی آن در حوزه های برگزاری آزمون، انتظار می رود داوطلبان موارد زیر را مدنظر قرار داده و برای حفظ سلامتی خود، سایر متقاضیان و خانواده های خود، آن را رعایت کنند.
سازمان سنجش خطاب به داوطلبان کنکور ارشد توصیه کرد:
۱- زمان مناسب منزل تا حوزه امتحانی را برآورد و به موقع در محل آزمون حضور یابید. حوزه برگزاری آزمون از ساعت ۶:۳۰ صبح روز برگزاری آزمون آماده حضور شما خواهد بود.
۲- برای پیشگیری از تجمع، حضور خود را به دقایق پایانی موکول ننمایید.
۳- از تردد بی مورد در محل آزمون جدا خودداری نمایید.
۴- هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر متقاضیان فاصله مناسب (حداقل یک متر) را حفظ نمایید.
۵- همراه داشتن ماسک ۳ لایه معمولی (بدون فیلتر) و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه)، از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه امتحانی الزامی میباشد.
۶- برای بازرسی بدنی و تطبیق عکس با فرد متولی همکاری کنید.
۷- از تماس دستها با چشم، دهان و بینی در حین آزمون جدا خودداری نمایند.
۸- هنگام عطسه یا سرفه کردن از دستمال کاغذی استفاده نمایید. در صورتی که دستمال وجود نداشت از قسمت داخلی آرنج استفاده کنید).
۹- در صورت داشتن سوال ضروری از عوامل اجرایی در طول برگزاری آزمون حتما با رعایت فاصله مناسب و داشتن ماسک اقدام به صحبت نمایید.
۱۰- به پیامهایی که حاوی نکات اجرایی و بهداشتی است و درجلسه آزمون از بلندگو پخش می شود با دقت گوش کرده و به آن عمل کنید.
۱۱- سعی کنید از تماس دست با سطوحی که اغلب لمس میشود نظیر صندلیها، دستگیره دربها و شیرآلات سرویس بهداشتی و... خودداری نموده و از دستمال کاغذی استفاده کنید.