عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

دومین جشنواره کشوری طب ایرانی برگزار می شود/مهلت ثبت نام و ارسال مدارک تا ۳۱ شهریورماه۱۴۰۰

دومین جشنواره کشوری طب ایرانی برگزار می شود/مهلت ثبت نام و ارسال مدارک تا ۳۱ شهریورماه۱۴۰۰

دومین جشنواره طب ایرانی، ۱۹ آبان سال جاری، برابر با روز جهانی «علم در خدمت صلح و توسعه»، در سه محور اصلی و دو محور ویژه برگزار و امکان ثبت نام علاقه‌مندان، از ۲۰ تیر فراهم شده است .

به گزارش وب دا فسا؛ امکان ثبت نام از بیستم تیرماه از طریق وب‌ سایت دومین جشنواره طب ایرانی به آدرس pmfestival.ir فراهم ‌شده است و علاقه‌مندان تا ۳۱ شهریورماه برای ارسال مدارک خود بر مبنای محور مورد تقاضا، فرصت دارند.

برای این دوره از جشنواره که با توجه به شرایط فعلی کشور به ‌صورت مجازی و در صورت بهبود اوضاع بحرانی کرونا، حضوری و مجازی برگزار می‌شود، علاوه ‌بر محورهای اصلی آموزش، پژوهش و درمان، دو محور ویژه، یکی با موضوع کووید ۱۹ و دیگری با موضوع فرهنگ و هنر، به ‌منظور جلب مشارکت مردم به ‌عنوان مخاطبان اصلی برای نهادینه‌شدن آموزه‌های طب ایرانی در حوزه اصلاح سبک زندگی، در نظر گرفته شده است.

در محور آموزش، دانشجو و آموزشگر برتر و در محور پژوهش، یک پژوهشگر برتر بالای ۳۵ سال و یک پژوهشگر جوان برتر زیر ۳۵ سال، فناور برگزیده، مقاله و کتاب برتر معرفی و در محور درمان نیز واحد ارائه‌دهنده خدمات بالینی و درمانگر برتر بر اساس معیارهای تعیین‌شده انتخاب می‌شوند.

در بخش محورهای ویژه، به‌ عنوان وجه تمایز دومین جشنواره طب ایرانی نسبت به نخستین دوره آن، برگزیدگانی در ۶ بخش اپلیکیشن، فیلم کوتاه، پوستر و اینفوگرافیک، داستان کوتاه برای کودک، موشن‌گرافیک و عکاسی در راستای شعار جشنواره و با محوریت اصلاح سبک زندگی معرفی می‌شوند که جوایز ویژه‌ای به برگزیدگان اهدا می‌شود.

معیارهای انتخاب در محور کووید ۱۹ نیز با توجه به میزان مشارکت در حوزه آموزش، پژوهش و درمان در شرایط بحرانی کشور تعیین شده است و همچون دوره نخست جشنواره و با توجه به دستورالعمل ابلاغی، از یک پیشکسوت برگزیده در حوزه طب ایرانی نیز قدردانی به عمل می‌آید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس دستورالعمل ابلاغی، ریاست شورای سیاستگذاری جشنواره را برعهده داشته و دومین جشنواره طب ایرانی، نوزدهم آبان‌ماه، برابر با روز جهانی «علم در خدمت صلح و توسعه» برگزار می‌شود.