در بهار ۱۴۰۰ و در شهرستان قزوین
مهندس تورج برزگر، کارشناس کنترل بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین اظهار کرد که با استفاده از امکانات بازرسی و نمونه برداری و کنترل مواد غذایی، در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۰، تعداد ۴۵۱ نمونه مواد غذایی و بهداشتی از سطح تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی، برداشت و برای تعیین سلامت مواد غذایی به آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین ارسال شده است .
۱۷۹ نمونه مواد غذایی، فاقد استانداردهای بهداشتی
کارشناس کنترل بهداشت مواد غذایی مرکز بهداشت شهرستان قزوین با اشاره به کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی در کلیه مراحل تولید و عرضه در سطح مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد غذایی، افزود: ۳۲۵ نمونه برای بررسی پارامترهای شیمیایی و ۱۲۶ نمونه میکروبی برای ارزیابی میزان آلودگی میکروبی، توسط کارشناسان بهداشت محیط برداشت شد که در بررسی آزمایشگاهی، ۶۶ نمونه مواد غذایی از نظر پارامترهای میکروبی و ۹۳ نمونه نیز از نظر پارامترهای شیمیایی، فاقد شرایط لازم بوده که در همین راستا ۴۴ پرونده به لحاظ فوریت به مراجع قضایی ارسال شد.
مهندس برزگر، تصریح کرد که در صورت هرگونه مطابق نبودن با ضوابط فنی و بهداشتی در فرآورده ها ی برداشت شده، ضمن بررسی فرایندهای تولید در سطح مراکز تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی، برای اصلاح فرایند اقدام می شود تا در سطح عرضه، مواد غذایی با کمترین میزان آلودگی توزیع شود.